Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Projektor topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
intuicio
aktív tag
válasz
intuicio #58273 üzenetére
Sziasztok! Ha valaki esetleg így járna mint én, akkor ez a megoldás a hibára:
Anno mindent is próbáltam, de nem jártam sikerrel.
Megtisztítottam az RF Modul-t is, átnéztem mikroszkóp alatt a pcb-t. Aztán végigmértem pár alkatrészt, és volt az RF táprésznél egy 0805 kondenzátor (C57), ami érdekes értékeket dobott. Mint kiderült ez egy szűrő kondi volt , ami áteresztett. Ezt szépen leforrasztottam az áramkörről, és láss csodát bármit az RF modul elé raktam, a kontrollert lehetett használni, Kb. átmentem az iroda végére, ami sac.kb. 20méter, és hallottam a tv-n, ahogy a kezemben toltam a ControllerJoy gombokat
Szóval siker! -
Dency01
aktív tag
válasz
intuicio #58231 üzenetére
Raspberry pico jó hozzá, én sima 1-essel csináltam, szintén corona lapon.
Kezeli a 4GB-os verziókat is, csak ott máshova kell forrasztani a vezetékeket.Továbbá ha hiányzik a lapról a post out pontok akkor szükséged lesz egy postfix adapterre is. Itt van leírás,képekkel mit hogy. Bármi kérdés van nekem írhatsz. Szükség lesz kézügyességre kis pontok forrasztásához. Valamint le kell kaparni egy kis pontot a lapon amit szabad szemmel nem nagyon lehet látni (legalábbis én nem)és mellette közvetlen futnak vezetősávok amik nem jó ha összeérnének. Ehhez nagyító vagy mikroszkóp kell.
-
válasz
intuicio #58229 üzenetére
Szia!
Ha még nem próbáltad meg a lézerfej lézer erősségét állítani, akkor meg lehet próbálni egy lencse takarítás után. Mindenről van fent video a youtube-on.
Ha nem vált be a fenti opció, kínából rendelhetsz hozzá fejet, amit 5 perc alatt ki lehet cserélni, és másik 50 perc a lézer beállítása
. A kínából rendelt olvasófejekről annyit, hogy előszeretettel küldenek hibásat, ami ugyanolyan rossz mint amit kicserélnél. Ha rendelsz, olyan helyről tedd, ahonnan vissza lehet szerezni a vételárat. Ami meg bosszúság, az az időveszteség, hiszen idő mire megérkezik a sokadik rendelés. Én mikor nemrég rendeltem, minden egyes rendelt fej hibás volt, így meguntam, rendeltem egyben többet. Érdekes, eddig amit felhasználtam már mind jó volt
.
RGH-ról pedig szintén találsz youtube-n korrekt leírást. Az RGH3.0-t próbáld, ahhoz nem kell glitch chip, viszont nand olvasó mindenféleképpen. És az se mindegy, hogy 4GB-s volt a gép, vagy merevlemezes. Más más olvasó kell mindkettőhöz.
-
MasterMark
titán
válasz
intuicio #57690 üzenetére
IKEA Ladda vagy Eneloop ajánlott, viszont ezeket kivéve külön kell tölteni. Legjobb 4 darab és akkor 2 mindig fel van töltve és lehet cserélni ha kell.
Vannak ilyen tölthető akkupakkok is amiket kivezetett érintkezőkkel meg állomással lehet tölteni, azok nem szoktak olyan nagyon jók lenni.
Illetve van a gyári Play&Charge Kit a gyári akkuval. Az jó, de nem valószínű hogy kapsz.
Alkáli elemből az oem Duracell amit adnak hozzá az elég sokáig bírja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Ukrajnai háború
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest