- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- ZIDOO médialejátszók
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Autóhifi
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
dilipok
veterán
en ha veszek valamit es nem tudom hasznalni, barmilyen hihetetlenul is hangzik (vagy egonek, vagy mittuddomenminek), eloveszem a hasznalati utasitast es atbongeszem... Ez a szokas a mai fiataloknal mar nem divik? Majd ha vegkepp nem tudok valamit, esetleg nem tiszta egy-ket dolog, akkor kerdezem meg mashol. Meg is sertodhetsz, az sem zavar, csak hatha ez a gondolkodasmod segitsegedre lesz majd valamikor a jovoben...
Martin107: NEM
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
MasterMark
titán
-
Micsurin
nagyúr
am windows live-t nehezen írhat ki....
skacok mi a ló szerszám , hogy csak 1000g-s a gta V
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
tedd be a 1-est csak le akarja ellenőrizni h eredeti e.... utána nem fogja pörgetni
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
raziel01
veterán
Az még véletlen se zavarjon, hogy grafikailag sem egyeznek meg illetve a pályákon a tárgyak sincsenek olyan számban, mint PS4-en...
Tök értelmetlen lenne így a küzdelem.
Amúgy sincs ilyen.horny: pár 100-ért? 1600-ért vettem ebay-ről ha jól rémlik. Kb 3 hét volt a posta. De tökéletes.
[ Szerkesztve ]
-
joysefke
veterán
Xbox
Tudom, hogy elrettentően hangzik az okosba beszerzett havi 800Ft-os Live Gold előfizetés a PS3 ingyenes multijához képest, de itt nem arról van szó, hogy a MS zsebreteszi a pénzt és nem nyújt cserébe semmit...
Az online része nagyon megvan csinálva az Xbox 360-nak, PS3-am nincs, de onnan nagyon sűrűn hallok negatív kritikákat a multira meg az egész online dologra nézve.
Ha nekem multizni támad kedvem, és éppen szar a rendszer, vagy csak ugy ámblokk nincsen meg egy meccsre való ember akkor nem fog vígasztalni, hogy "dehát ebben a hónapban is megspóroltam nyolcszááááz forintot".
A másik meg, hogy van egy csomó multiplattform cím, ami 360-on jobban fut, fordítva viszont jóval ritkább.
Szvsz a BF4-et nextgen konzolra vagy PC-re vedd meg.
J.
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
"Különben biztos elhangzott már jó párszor, de melyik a jobb PS vagy xbox, ha mindent alapul veszünk?"
Most erre milyen választ vársz az Xbox topicban?
Összességében én jobban szeretem a boxot de PS3-ra több a jó exkluzív és van PSN+ ami eléggé megéri. (havi 2-3 ingyen játék a jobbik fajtából)
Boxnak szvsz jobb a kontrollere és nem kell a letöltött játékokat még telepíteni is meg patch-elni, mint PS-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - nagyon szép állapotban
- Playstation 5 Fat - sok játékkal - egyben - csere ON
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest