-
PROHARDVER!
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezárt az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
sugarforce
addikt
válasz
MasterMark #55181 üzenetére
Szerencsére amennyit akartam érte, 30-at. Makulátlan állapot, két kontroller meg adtam mellé 4 olyan játékot lemezen, ami ezer éve megvan digitálisan, azok is csak a helyet foglalták.
Valahogy elkezdett frusztrálni, hogy sok olyan cuccom van, ami be sincs kapcsolva, nem használom, annak nem látom értelmét, hogy porfogónak egy n+1 elektronikai eszköz ott álljon a tv alatt/mellett, aztán ha költözködni kell, vagy csak takarítani, rendezkedni, akkor azokat is ugyanúgy pakolgatom, mint a többi használatban levő dolgot, hülyeségnek tűnhet, de engem zavar. Elég sok mindentől szabadultam meg az elmúlt 1-2 évben ennek a gondolatmenetnek a jegyében: Hangszerek, Képregények, Játékok, Filmek, elektronikai eszközök, informatikai cuccok, stb. Sokáig érlelődött bennem a gondolat, hogy mennie kell, de mindig elhesegettem, hogy jó helyen van az. Aztán pár hete gondoltam egyet, körbefotóztam és felraktam HA-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Switch OLED készlet 512es SD kártyával eladó
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest