Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
Aktív témák
-
Djuree
félisten
elkezdtem ezt az alan wake-t, zseniális, nem is tudom miért nem nyomtam hamarább már. gyönyörű környezet, sokat csak nézelődök mindenfelé, jó lenne egyszer eljutni amcsiba ilyen helyekre, jók a "nem harcolós" részek is benne, kellően parás, nem egy dead space de azért bőven jó. jó a történet is, kellően misztikus, a graf is szép, pedig még csak a 3. act jön.
-
Djuree
félisten
plazma jobb játékra
habár itt előfordul valami foszfor akármi (nem tudom a szakszerű nevét), ha gyorsan forgatod a kamerát, valami kék csíkot húz néha. haver észrevette a sasszemével, de engem absz nem zavar 
lcd-nél meg más szarság szokott lenni.
legjobb lenne kipróbálnod mindkettőt... -
tDr1v3r
veterán
Szia!
Én plazmával használom már pár éve a konzoljaimat, szvsz semmi gond nincs velük... nekem a Pana Vierámon (profilba a típus, lusta vagyok copyzni
) beégés se volt, ghosting meg meg se látszik sokszor, max többórás gamelés után.
LCD-nek van pár hátránya, asszem valamilyen utánhúzás, fáziskésés, meg még valami... majd a többiek kiokosítanak ilyen téren.
A plazmát bátran merem ajánlani, nálam bevált. Mondjuk lehet, hogy hamarosan elkéne egy HD-s DLP projektor... -
-
katsi
tag
Üdv emberek!
Ti mire kötnétek inkább a konzolotokat, LCD vagy PLAZMA TV-re?
TV vásárlás előtt állok. Érdekel a véleményetek, hogy ki mit használ hozzá.
XBOX természetesen már van.
-
Davzone
senior tag
Brotherhood jó,de csak ha kinyomtad az első 2 részt is,mert a story összefügg.Ebbe van multi is ami nem rossz!,A crysis 2 még jó,tényleg komoly a single része de ebben is hangsulyos a multi.
Ezen kívül én a Vanquish-t ajánlom,abba van kihívás,nincs benne multi csak single,hardon küzdeni kell rendesen.Nekem 13 óra volt a kijátszása hardon és néha szentségeltem is rendesen. -
159
tag
Sziasztok!
1 új game-re lenne keretem a közeljövőben, csak nem tudok választani. Segítsetek!!!! Szempontjaim:
- only single (sose multiztam, meg fat boxom van, amihez nem tudom megoldani a kábelezést
, wireless-cuccra meg nem költenék...)
- kihivás legyen benne!!!! ("érje meg" a pénzét
)
- játékidő hossza is fontos!Esélyesek: AC: Brotherhood, MK, OpFp: Red River, Crysis 2, RDR: Undead Nightmare (az RDR megvan, és nagyon bejött!) Szóval, melyik legyen

-
HollyBoni
veterán
Hali!
Lehet erre senki nem tud választ,de hátha.Van nekem egy Madcatz MC2 kormányom,aminek valószínűleg érintkezési hibás a kábele.Kicsit ki van szakadva a gumi borítás a bemenetnél,szóval gondolom csak az lehet.Ha simán összeforrasztanám az egészet,vajon működne? -
taylorp
senior tag
Hogy működik az ügyfélszolgálaton keresztül történő LIVE lemondás?
Meg kell várni míg lejár, vagy akár már 2 hónappal előtte is le lehet mondani az autómatikus meghosszabítást? -
Mr.Grincs
veterán
válasz
molnarpeter
üzenetére
Csak simán bevittem nekik személyesen, 1 nap alatt meg is csinálták. 7 db pisztolyorrú mátyás királyba került. Megérte mert legalább elpasszaoltam, úgyis csak állt amióta ilyen sokat melózom...Majd ha lesz fölös pénzem meg időm akkor veszek majd egyet ismét.
De akkor már szerintem ezt a slim verzsönt.Annyi az érdekes hogy amikor odavittem összedugtam megint a gépet és láss csodát már volt egy ágika nevű profil létrehozva és a Brütal Legend játékkal szaggattak utoljára. Ebben az az érdekes hogy nekem azt mondták be sem tudták kapcsolni. Mert egyből 3 led villogott.. Azért megmondtam nekik , hogy kapják be és ne nézzenek már hülyének. Persze már nem tutak lapot tenni rá.
Mellesleg a gépet szerintem elborították és felszakadt a gpu mert ez csak ugy nem hal be egy játéktól max több nap, akár egy hét megállás nélküli játéktól feküdne ki.Davzone: Ha a válaszom megnyugtat, akkor kb 60 ba el tudod sózni ha ügyes vagy. Én annyiért adtam el az enyémet mínusz a 7K a rohadt 3 led miatt.
Enyém sima fehér volt 120 as hdd két fekete joy ( szinte újak), back up gémek hdmi kábel... -
nofi
addikt
Ki jön holnaptól GOW3 bétázni?

-
Rics22
tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
elvileg csak sima feketébe adták ki...
viszont reálisabb a te árad.Azért ez mégis csak Forza3 pack
-
Davzone
senior tag
Mennyiért lehet reálisan eladni egy ilyen pakkot?
[link]
Minden tartozékával együtt,576-os számlával, 2009 decemberi.Nem flashelt kezdetektől livon van. -
Mirman
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Tényleg működik, csak én balf*szkodtam . Köszönöm a segítséget.
-
Rics22
tag
keresd fel Iceakos-t

-
Mirman
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Most néztem xbox.com - on de csak fontban van kiírva az ár.
-
Mirman
őstag
Sziasztok
Ha szeretnék vásárolni angol live-ról a Games on Demand cuccok közül akkor azt hogy tudom megoldani ?
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Úgy látom a "No warez (Semmilyen formában)" elég nehezen értelmezhető néhányatoknak.
-
Rics22
tag

ezt innentől privátba kéne,ne feszegessük itt a témát.
pü ment -
Rics22
tag
válasz
Kis Joe
üzenetére
PLAY DVD
de ugyan ezt írja akkor is,ha a fej halott...
csak úgy tudod meg,ha kiolvasod a key-t(ha AAAAAAAAA vagy 777777 formátum,akkor dvd lejátszó,ha több szám plusz betű,akkor nincs minden veszve)Tonys:jelenleg csak az eredeti játékok lejátszására alkalmas már a géped,hacsak nincs meg lementve a drive kulcs...
ja és utólag nem lehet kiolvasni(ms új dashba beapplikált védelme -
TonyS
csendes tag
Sziasztok
Sajnos frissítettem az xboxom dashboardját (2.0.13142re) és azt szeretném megtudni hogy van rá lehetőség hogy ezt vissza állítsam vagy hogy elindúljanak a "papírtokos" játékaim?

-
Kis Joe
senior tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
A félre flash-t miről ismerem meg? Milyen jeleket produkál?
-
Kis Joe
senior tag
Sziasztok!
Ma került hozzám egy Xbox 360. Gondolom optikai meghajtót cseréltek benne és nem írták át a kódot. Kérdés az lenne, hogy meg lehet-e tudni így a gyári kódot?
Köszi előre is!
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
potyec
üzenetére
A drive miatt meg szintén fektetve ajánlott. Olcsó pöppet

Emberek, én hihetetlenül elszoktam a multitól
Most vettem csak észre, hogy az érzékenységet valamikor visszavettem 2-re 
mp
-
Gombinyó
őstag
Most néztem, hogy akciósan van 3 hó gold liveon 2 rugóért. Az se rossz.
-
redXIII
senior tag
válasz
potyec
üzenetére
Nekem is elég jól szellözött a gépem,de ugye ez jóval hangosabb volt mint az újjabbak,és lehetett hallani hogy mikorm pörög a venti úgy mint amikor bekapcsolod kb.De ez ugye elsö geneáció,bagyon melegedett,pláne az alja.Ha kicsit ment a menüben,a borda már negégete a kezed.
-
redXIII
senior tag
válasz
Khelben
üzenetére
Elvileg azokat nem kisseb csikszélesség,kisseb fogyasztás,kevésbé melegszik.De ha nekem olyan lenne/lessz,én várnák valamennyit,had hüljön visszább kicsit.De ez csak szigorúan saját vélemény

Nekem 2005-ös gépem van/volt,ez fütött is mint 1 kazán
de sajnálom is mert sose volt vele eddig semmi gond.Na de R.I.P 
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
molnarpeter
üzenetére
CoD6-ra érvényes, party chat nélkül leginkább. Azóta 5 megás van.
Khelben: Ott már csak egy piros pont van
Ha jól helyezed el, szinte 0 esélye van szvsz 
mp
-
-
Mirman
őstag
Sziasztok
Xbox live-hoz mi a minimális ajánlott net sebesség ?
-
potyec
tag
Na...
Már 18. a óta tolom MK-t és még mindíg nem jöttem rá , hogy a new fatalityt , hogyan tudom előszedni mert ha nyomom a gombot mert tudom a kombinációt akkor sem oldja fel ..
tudom lehet mk pontokért kiváltani skineket + stb. de ha "ladder tower-t" tolok miért nem unlockol legalább 1db fatalityt azzal amivel végigtoltam .
Kibaszot fain a game CSAK HUGE AJÁNLOM !

csak eszért is megéri venni xboxot régi feeling nagyon op !
Bár van ladder 1st. srác 287 win / 0 loss

-
adalbert1
veterán
game.co.uk-nél weekend specialben a Maffia II 12.99
A Dragon Age II is már csak 20 font. Ennyire gyenge lett mindkét játék? -
DonMedve
addikt
válasz
szpal17
üzenetére
Nyugi Én se!Már régen nyomtam.Anno még Egerszegen a kollégiumtól nem messze volt egy játékterem.Na ott toltam sokat.Nem nagyon volt ellenfelem.
De az már régen volt!18 éve,uhh!!

Most felugrottam Gamer365-re,egyik 8500-asat megtaláltam,meg egy 9k-sat!Ilyenkor nincs pénzem,8,5K-sat már hoznám is el.
Elvileg egyikben sincs elhasználva a kód!
Apropó kód!!Szpal ez is online kódos mint a fifa? -
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
Bevittem tegnap a console cornerbe, elvileg 7 guriga lesz a szögelés remélem gyakorlatilag is annyit fogok majd fizetni.
Sokan istenítik őket, remélem fasza munkát végeznek.Gondolkoztam hogy beviszem a melóba az alaplapot és megröntgenezem, hogy mégis hogy néz ki a hiba, de letettem róla inkább nem tökölök vele. A javítás részlegen meg max meghőlégfúvóznám, így letettem a meló brew javításról.
-
FefeeX
veterán
Ha nem jön meg általában elküldik újra. Ha nem jön meg időben (megjelenés napja), akkor 3 fontot visszafizetnek az árából, de ezt jelezni kell feléjük... És nem biztos, hogy anglián kívül is érvényes a felajánlás...
Apropó van valakinek innen Tekken6 arcade stickje? Érdekelne, hogy működik, mert ha jó, akkor asszem berendelek egyet...
-
DonMedve
addikt
válasz
molnarpeter
üzenetére
Konzolvilágnál 11500HUF!Az szerintem még emberséges.Sajnos külföldről nem tudok vásárolni.Egyrészt mert elég hiányos az angoltudásom,másrészt mert a legtöbb helyen nem fogadják el a kártyámat.

-
zombiex
tag
válasz
heihachi
üzenetére
koszonom! bar nem mondom, hogy most aztan teljesen egy iranyba tereltel
tegnap kicsit jobban rafekudtam a FNC demojara.. a csuklom begorcsolt, de nem mondom hogy rafagytam a kepernyore, hozzateszem igy is elveztem. Szivem szerint UFC-hez huzok, jobbak a kombok es a foldharc is piszkosul tetszik, ahogy megcsinaltak (szabadulni mar tudok, de harcolni meg megkene tanulni
, viszont az nagy csalodas lenne szamomra ha a multi resze szar lenne es lagolna (amugy sincs otthon bika eros netem). na mindegy, majd meg megalmodom mi legyen. ha esetleg valakinek van tapasztalata a 2010-es UFC multijaval kapcsolatban, azt meg szivesen "meghallgatnam"! -
heihachi
addikt
válasz
zombiex
üzenetére
Én inkább UFC párti vagyok. Ugyan még az előző UFC és előző FN-ot szereztem be, de nekem az UFC jobban bejött. Most is várom, hogy lejjebb menjen az ára. Ami azt nagyon naggyá teszi, az az, hogy akármikor jöhet egy kiütés, mint a valóságban. Bármikor, akármilyen rossz helyzetben vagy, nem biztos a bukta, és akármilyen jól állsz, nem nyerted meg a meccset, míg vége nincs. FN-ban azért kicsit más a helyzet, az azért sokkal több teret ad a taktikázásnak, egy két leütés után még bárki feláll. Illetve hát ugye a rengeteg harcmodor lényegesen változatosabbá teszi a küzdelmeket az UFC-ben, a földharcról már nem is beszélve. P9rgősebb is a játék, boxban ha le kell nyomni a 12 meneteket, akkor az azért nem szokott pörgős lenni. UFC-ben gyorsabban mennek a meccsek, hamarabb végük van, több minden történik. De ezt a két játék előző része alapján mondom, bár a két új rész demójának kipróbálása után is ez a véleményem, főként, hogy a FN új irányítása egy rakat fos, az előző részben sokkal jobb volt. Az már más kérdés, hogy a FN-ot tartottam meg a két játékból, mert az előző UFC multija játszhatatlan volt (ultra laggos volt még javítás után is), a karriert meg kétszer végig toltam, harmadszorra nem volt kedvem.
-
szpal17
őstag
válasz
DonMedve
üzenetére
Hát én is úgy tolom, hogy valaki már megunta és odaadtam nekem óccsón...

Egyébként nagyon komoly a játék, de még elég felületesen néztem át...gyorsba végigpörgettem Liu mesterrel a tornyot...kicsit mások a rúgások, lövések, de végigpróbáltam a régi dolgokat és általában előjött valami... -
Inqontrol
csendes tag
Sziasztok!
Tudna valaki tanácsot adni,hogy milyen kormányt érdemes venni?
Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck OLED 1TB szép állapot
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 6 hó garancia, számlával!
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
- Bontatlan! Playstation Portal 2 év garancia 2028.04.09-ig számlával!
- 27% - LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK!
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
habár itt előfordul valami foszfor akármi (nem tudom a szakszerű nevét), ha gyorsan forgatod a kamerát, valami kék csíkot húz néha. haver észrevette a sasszemével, de engem absz nem zavar 
) beégés se volt, ghosting meg meg se látszik sokszor, max többórás gamelés után.

, wireless-cuccra meg nem költenék...)
A tapasztalatot köszi az xmediáról

Most vettem csak észre, hogy az érzékenységet valamikor visszavettem 2-re

)