Aktív témák
-
sontqq
csendes tag
Sziasztok. Remélem jó helyre nyitottam topikot.
Szeretnék egy weboldalt létrehozni/üzemeltetni XAMPP + Wordpress alapokon. A nagyrészével meg is volnék csak volna egy kis probléma. Méghozzá az, hogy kívülről elérhető a weboldal, pöpecül megy is meg minden, de belső hálózatról egyszerűen nem tudok csatlakozni.
Localhoston természetesen elérhető, de ha azonos alhálózatról próbálom elérni akkor szól, hogy 403-as hiba, vagy Connection Refused.
2 napja keresem a megoldást fórumokat és tutorialokat böngészve de sikertelenül.
Tudom, hogy a probléma a httpd-xampp.conf fájlban gyökeredzik, de egyszerűen nem látom át. Hiába módosítom/törlöm/adom hozzá azokat a sorokat amiket más fórumokon találtam mintha nem volna hatása vagy csak még tovább gányolnám.Szóval amit szeretnék csinálni:
A C:\xampp\htdocs\puretech mappa tartalmát bárhonnan elérhetővé szeretném tenni.
Minden mást pedig elérhetetlenné KIVÉVE localhost és LAN számára (192.168.0.0-255)Előre is köszönöm!
Aktív témák
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Tőzsde és gazdaság
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Update 07.08. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest