Aktív témák
-
szatocs
őstag
Ok , áttérek rá, zárhatják , és BOCS
-
szatocs
őstag
Bocs , most olvasom a fórumban, hogy csak nem vette észre, hogy nem forog a venti.Ettől még várom a GECUBE x800 xt pe - véleményeket.
-
Gambit
őstag
Lehet, hogy nem voltam elég világos, de a 2. hsz-ben arra utaltam, hogy már van rengeteg x800xt-vel foglalkozó topic, ott kéne ezeket megvitatni. Ezt valószínűleg nemsokára zárni fogják.
-
szatocs
őstag
Mert ahogy olvastam egy másik topicot, ott egy asus x800 xt pe vivo van , az meg nem volt vmi jó, mármint 4 hónap múltán mindig ledobta a játékból, 77 fokon
-
szatocs
őstag
És nem fagy,meg semmi hiba, Gecube , XT PE, Alap hűtő?
-
szatocs
őstag
Ha vkinek van ilyen kártyája, kérem írjon: hány fokos(alap és terhelés), milyen( jól szolgál - e neki), cserélt- e hűtőt.Meg minden ami eszébe jut az övéről. Tehát az összes tapasztalat.

-
szatocs
őstag
Vagy érdemes lehet-e kicserélni a GECUBE hűtőjét rajta vmi másik aktív panelre, és ha igen, milyenre?
-
Gambit
őstag
Van néhány x800xt topic, nézz körül: Bővebben: link
-
szatocs
őstag
Azt akarom megtudni, hogy lehet - e vidikártyára passzív memóriahűtőt venni, tenni ? Vmi hasonlóra gondolok, mint a DDR- en a kis kb 2,5x1 cm - es memóriákra a 8 db memóriahűtő

Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest