- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Egyedi rögzítőt kínál pár hűtőjéhez a Noctua
Új hozzászólás Aktív témák
-
GyulaiKolbas
csendes tag
Igen én már beszereztem ezt a szemüveget. Tapasztalataim a következők: Játék közben nem sokat észlelsz az egészből (legalábbis és nem vettem észre semmi különöset) és ez nagy csalódás az überállat Nvidiás teszt után.
Az én szemüvegem nem Usb-s, hanem van egy átalakító a dobozban amire rá kell dugni a monitort és a szemüveget.
Autós és repülős játékoknál viszont elég szépen térbe helyezi magát a cucc, és akkor nagyon szép minden, de tényleg.
A használata roppant egyszerű csak csatlakoztatni kell és telepíteni a hozzá adott drivert a cd-ről. Utána egy klikk és már műxik is. Hátránya viszont hogy csak NVidia chipes videókártyával megy és csak katódsugárcsöves monitoron. (sztem ez a tft-n a folyadékkristályok miatt nem működik).
Végső soron nem bántam meg hogy megvettem mert mint mondtam egyes játékoknál igen szép, de azért én többet vártam tőle! -
GyulaiKolbas
csendes tag
Hello. Én arra lennék kíváncsi hogy hogyan kell aktiválni játékoknál a szemüveget? Csak a tálcán kell bekapcsolni és kész? Mert úgy nem sok változást észlelek. Természetesen X3D Viewing System szemüvegről van szó. Előre is THX!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elite: Dangerous
- Napelem
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Formula-1
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Starlink
- További aktív témák...
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest