Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Daelion

őstag

válasz Renok #475 üzenetére

Engem egyik hoyo játék sem tudott megfogni, Wuwa az első ilyen open world gacha amit hosszabb távon játszok és amíg ilyen minőséget raknak le nem is tervezem abbahagyni. :)
    Szerintem akik nagyon ragaszkodnak a hoyoverse dolgaihoz ők már lehet túl sokat fektettek bele ahhoz, hogy otthagyják.
    Régen én is ezt csináltam egy MMO-val mert 7 évig aktívan játszottam és pedig már játszottam volna más játékokat is de egyszerűen sajnáltam otthagyni mert annyi időt fektettem már bele illetve a napi rutin/megszokás is belém volt égetve. 'Szerencsére sikerült otthagyni miután az összes haverom lelépett belőle és fel is szabadított..'

Meg aztán vannak akik annyira ragaszkodnak a hoyo játékaihoz, hogy szinte már vallásként kezelik vagy nem is tudom minek nevezzem de néha már ijesztőek a megnyilvánulásaik.

Amúgy volt valami Whimpering Wastes könnyítés mostanában?
    Tegnap este vettem észre, hogy teljesen el is felejtettem letolni az előző havi runokat és csak így gyors végigfutottam rajta mielőtt resetelt pár órával a vége előtt.
    Augusta/Iuno/Shorekeeper + meg a mono Aero Rover/Cartethyia/Ciaccona csapattal mentem be és elsőre meglett a 8/8-as reward pedig soha nem szedem ki teljesre. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák