Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Daelion

őstag

válasz Renok #320 üzenetére

Én is csak atom casual mód játszom a játékot bár maga a combat+reakció szerencsére még egész jól megy így 35+ évesen meg azért van ~7 év Vindictus a hátam mögött amibe még ennél is szigorúbb időzítések voltak pár karin tehát nem annyira újdonság. 'casual alatt azt értem, hogy nem próbálok 100% tökéletes rotációkat csinálni meg mindent maxolni mint egyesek YT-n mert nekem az már erőltetett..'

Általában azért a legtöbb dolgot ki tudom szedni mindenhonnan max az utsó 1-2 szint marad ott ami már nem tud érdekelni. :) 'most 28/30 ToA-van 1 teljes kör után és ennyi elég is nekem erre a resetre'
    Legjobban összerakott csapatom nálam is 1 copy Carlotta/Zhezhi/Shorekeeper illetve a Camellya csapat meg most már Cantarella is elég jó. 'Jinhsi is egész jól össze van rakva de vele csak akkor játszom ha tényleg kell mint pl most is ToA-ba vittem a Spectro részre'

Meg ja én is próbálom úgy vinni Whimpering-be meg hasonló eventekhez a csapatokat ahogy írja a játék mert azért számít. 'Persze ha nincs meg hozzá az ajánlott karakter az más kérdés néha én is leszarom és megyek azzal ami van :D '

Hétvégén mivel végre ráértem lazítani lement pár pohárral az este azt reszeltem még Cantarellan meg Havoc Rover-en. 'Na nem úgy :DDD '
    Azt így most nekik is azért jobb statjaik lettek illetve elkezdtem összerakni Aero-t is mert ugyan jelenleg sokra nem jó de azért legyen meg.

• nonsen5e

veterán

válasz Renok #320 üzenetére

Ja hát a karaktereim közel sem maxosak még, szóval abszolút megértem, hogy az endgame teljes kitakarításának a közelében sem tudok érni, inkább az lepett meg konzisztensen az összesben - ahogy írtam - hogy az egyes pályák között nagyon hirtelen változik a nehézség. Valami olyasmit várnék el, hogy az első egyszerű, a második épp megvan 3*, a harmadik csak 2*, a negyedik meg 1* vagy ilyesmi. Ezzel ellentétben most az van, hogy első két pálya 3*, a harmadikban meg jó ha 1* összejön és ezzel ennyi.

Jelenleg egyedül Jinhsi meg Carlotta értékelhető valamennyire, a többi még elég fapados, de ők a két main.

Új hozzászólás Aktív témák