- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nyomtató topik
- Vezeték nélküli, láncba kapcsolható ventilátorok jöttek a Lian Litől
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Én is csak atom casual mód játszom a játékot bár maga a combat+reakció szerencsére még egész jól megy így 35+ évesen meg azért van ~7 év Vindictus a hátam mögött amibe még ennél is szigorúbb időzítések voltak pár karin tehát nem annyira újdonság. 'casual alatt azt értem, hogy nem próbálok 100% tökéletes rotációkat csinálni meg mindent maxolni mint egyesek YT-n mert nekem az már erőltetett..'
Általában azért a legtöbb dolgot ki tudom szedni mindenhonnan max az utsó 1-2 szint marad ott ami már nem tud érdekelni.
'most 28/30 ToA-van 1 teljes kör után és ennyi elég is nekem erre a resetre'
Legjobban összerakott csapatom nálam is 1 copy Carlotta/Zhezhi/Shorekeeper illetve a Camellya csapat meg most már Cantarella is elég jó. 'Jinhsi is egész jól össze van rakva de vele csak akkor játszom ha tényleg kell mint pl most is ToA-ba vittem a Spectro részre'Meg ja én is próbálom úgy vinni Whimpering-be meg hasonló eventekhez a csapatokat ahogy írja a játék mert azért számít. 'Persze ha nincs meg hozzá az ajánlott karakter az más kérdés néha én is leszarom és megyek azzal ami van
'
Hétvégén mivel végre ráértem lazítani lement pár pohárral az este azt reszeltem még Cantarellan meg Havoc Rover-en. 'Na nem úgy
'
Azt így most nekik is azért jobb statjaik lettek illetve elkezdtem összerakni Aero-t is mert ugyan jelenleg sokra nem jó de azért legyen meg. -
nonsen5e
veterán
Ja hát a karaktereim közel sem maxosak még, szóval abszolút megértem, hogy az endgame teljes kitakarításának a közelében sem tudok érni, inkább az lepett meg konzisztensen az összesben - ahogy írtam - hogy az egyes pályák között nagyon hirtelen változik a nehézség. Valami olyasmit várnék el, hogy az első egyszerű, a második épp megvan 3*, a harmadik csak 2*, a negyedik meg 1* vagy ilyesmi. Ezzel ellentétben most az van, hogy első két pálya 3*, a harmadikban meg jó ha 1* összejön és ezzel ennyi.
Jelenleg egyedül Jinhsi meg Carlotta értékelhető valamennyire, a többi még elég fapados, de ők a két main.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest