Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Apple szerviz topic: iPhone, iPod, iPad, MacBook, iMac
- HDD probléma (nem adatmentés)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz
nonsen5e #196 üzenetére
Én is csak atom casual módban játszom a játékot day 1 óta. 'lvl 66 az accom most'
El lehet lenni de ja 2-3 bannerenként tudok 1 karit kb biztosra kiszedni a többi az csak szerencse alapú ami nekem nincs ebben a játéban.'egyik 50-50-et sem nyertem meg eddig'
Jinhsi-vel voltam úgy mint te most és kb 2 nappal a vége előtt sikerült kiszednem de a végére már nagyon kaparásztam a gemet meg az időmet is.'+ fegyvere is meglett de ott már pity volt asszem'
Így ránézésre Camellya is hasonló sztori lesz, 50-50-et tudom triggerelni de ha bukom szokás szerint akkor nagyon necces lesz pedig nagyon kéne az a kari nekem is..
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Androidos tablet topic
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Mobil flották
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest