- Kompakt vízhűtés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
faber24 #4872 üzenetére
Ha a sámán tud gyógyítani, nem biztos hogy megéri az alchemy, hiszen nem lenne sok szükségen health potionokra. Persze ha beálsz ritka potikat csinálni az jó lehet. Meg kell nézni mi kell a többi szakma receptjeihez és azokat kell csinálni. Nekem eddig kellett defense poti, shadow oil, swiftness poti, meg ilyenek. Ezeket AH-ban mindíg keresik.
Az enchantal magasabb szinten jól lehet keresni, persze az alapanyag beszerzése elég nehéz.
Bosszantó, hogy a bőrműves miért nem tud táskákat készíteni. Vagy mégis van valahol egy titkos recept? -
válasz
faber24 #4872 üzenetére
hát figy. magasabb szinten megéri sztem. kicsit pepecselős mert rohangálni kell virágokért, harcolni ha ugy adodik. mondjuk az elixir of demonylasinget, darabját 1.5g-ért tutira elviszik darabját. most oan 1g80 ahban de vitték már el 2g-ért is nekem. egy baja van neki hogy a gomba ami kell hozzá elég szar helyen terem. barlangokban. első ahol szereztem ott 47-48as mobok vannak és olykor betéved egykét hordás is learatni a gombát
a jo dolog hogy nem kell venni potionoket hanem magad megcsinálod. haveroknak is adhatsz és ők örömmel veszik mindig
de ha van alaptőkéd akkor ah-bol is kiveheted a növényeket, bár mondjuk néha olyan áron adják hogy legyökerezek
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kompakt vízhűtés
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Metal topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 14 M4 Pro 12CPU/16GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Lenovo Thinkpad L590 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,SSD
- Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,nVmeSSD,
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged