Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
Mister_X
üzenetére
Igazából este unatkoztam,először úgy volt elmegyek kiskarizni,csak megnéztem mage karinak mennyi repu kell még.
Aztán ha már ott voltam eszembe jutott hogy már van az új raid,gondoltam megnézem.
Talán nem olyan vészes,vettem transmogosnál olyan vackot jelentkeztem,de mivel nem esett semmi loot így gondoltam,megyek még egyet,elővettem a sámlit vele is elmentem,mivel sámlival még jó móka is volt így gondoltam druiddal is megyek,de azzal már untam.És neki sem lett loot csak valami recept.
Asszem ma este is megpróbálom talán huntival.Nem tudom miért de semmi kedvem instába menni mostanában melee karival,csak ranged dps az amivel szórakozni tudok.Warri dh rugó paladin nem tud lekötni most,még unholy dk valamennyire.Sámán meg mage most egész jó móka,légióban a warlock volt a kedvencem,de most az sem az igazi,démon meg affli van 120-as,de most nem olyan jó mint volt.Sőt szerintem az affli egy rakás szár lett.Destro lockot most húzom,kis instában még egész érdekes.
Légióban mindent a warlockommal csináltam,azzal húztam ki az egész sztorit meg az új fajokat repukat,de most BfA-ban nem tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- iPad Pro 5th gen (126 gb / wifi)
- ÚJ! SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless (PC & Xbox) Aktív zajszűréssel!
- HyperX Cloud II Wireless vezeték nélküli Gamer fejhallgató dobozában!
- Razer Kraken V4 Wireless Gamer fejhallgató - dobozában!
- Dell Latitude 7320 -Érintőképernyős - I7 1185G7 - 16Gb ram - Több db
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honor Magic 7Lite / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest