Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunner
senior tag
válasz
üzenetére
Nekem meg elegem van azokból a játékosokból, akik azért mert ők épp jól érzik magukat, úgy érzik, hogy mindenki aki negatív véleményt nyilvánít a játékkal kapcsolatban, az nem ért el benne semmit. (látom meg is kaptad a választ Demizsontól is ezzel kapcsolatban)
Ha túl tudsz lépni azon, hogy az emberek az interneten néha egy persona mögé bújva játszák a szerepüket, és komolyan tudod venni Asmongoldot, akkor javaslom ásd bele magad egy kicsit a miért is szar éppen a WoW témájú mostanában készült videóiba vagy a streamjébe.
State of BFABellular:
Why Battle for Azeroth FEELS Worse Than Legion
The Deeper Problem With Modern WoW -
Demizson92
aktív tag
válasz
üzenetére
Te mi a francról beszélsz? Több kiegben is mythic guildben voltam és igenis elértem elég sok mindent, de tudod nem vagyok olyan ember többé, hogy 1 játék teljesítménye érdekeljen, inkább többre becsülöm a REAL LIFE (tudom az ilyen emberek számára ez valami ismeretlen pokémon...)-ban elért eredményeket, mint a fosos achivmenteket. NEM kell az ingyen gear, de eddig ez a leggyengébb kieg, azt kell, hogy mondjam.
Abban igazad van, hogy ez nem most kezdődött el, de mostanra forrta ki magát, hogy ennyire gagyi lett az egész.
Akinek nem inge...
Részemről lezártam a témát.
PS: Nem zörög a haraszt, ha nem b...ák gabonásba, a gabonás lányát!

Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ASUS Vivobook S14 OLED - Ultra 5 226V - 16/512GB - Garancia
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve, garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- XBOX Series S 512GB, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- ELKELT!!! Ubiquiti Unifi UCG-Fiber eladó. Gar:2027.05-ig Fox az árban.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest