- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz Cathfaern #80641 üzenetére
Na igen, ezaz, hogy ott volt valahogy progress életérzés, ott tényleg tudtam dicsekedni másnap a haveroknak, hogy hehe sutyiba léptem 2 szintet én már mekkora király vagyok, mert számított az a 2 szint. Számítottak a kis zöld, kék rucik amiket felszedtünk, emlékszem tök nagy dolog, volt hogy valaki full ZÖLDBEN szaladgált mert sokunknak csak ilyen szutyok szürke cuccai voltak sokáig.
Szóval nem lehet összehasonlítani a kettőt amúgy sem, de az érzés ettől még nem változik, itt egyszerűen a lejátszott órák után nem érzem azt mint kb bármilyen más játéknál, hogy haladtam előre és ez baj. Most nem azt mondom, hogy ennyi volt mert a 2 hónapomat azért megpróbálom kitölteni, de ez eléggé demoralizáló.
cl.aci sajnos nem jó mert a mobokért kb 0 xp jár, most komolyan ilyen 300 xp-ket kapok értük amikor egy questért meg 10.000-et, pedig nem lenne az sem rossz ha szimplán a világban mászkálással és mob öldöséssel is lehetne relevánsan fejlődni, lásd pl GW2.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest