Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
-
PROHARDVER!
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
ripla
addikt
válasz
Plata
üzenetére
A régi szettek nekem is megvannak, főleg amikért hónapokig jártunk le farmolni még a guilddel. Csak a régi kieg cuccait dobom ki, quest itemek, alapanyagok, ilyesmi, nem kellenek már azok többé.
Amúgy tök jó lenne egy olyan opció, hogyha más talent beállítást használok, akkor az adott spechez való transmogot is cserélje. Pl. holy pappal nem szeretnék shadow gearben lenni, szóval ha átrakom holyra, akkor a gear is az előre beállított transmog geart mutassa.
-
Healbacsi
őstag
válasz
Plata
üzenetére
Sokszor nem art rendet tenni. En is amikor jobban elkezdtem account szinten ocsiket vadaszni, akkor az egyik utolso elotti karakterem bankjaban talaltam egy leatherworkeres receptet. Ki akartam dobni, de mondom az 50g is tobb mint a vendoros 1 silver.
Mint kiderult, 350k-t fizettek erte. A vicc, hogy a recept evek ota ott pihent a bankban. En se vagyok nagy AH magus, de ha valami nem kell, akkor berakom, elobb-utobb elviszik.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Dell Latitude 7430 x360 Ütésálló Érintős Hajtogatós Profi Ultrabook 14" -60% i7-1265U 16/512 IRIS Xe
- HP E24m G4 Monitor FHD IPS webkamerával, Windows Hello-támogatással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/16GB/512SSD/FHD/garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th i7-1165G7/16GB/512/FHD/Magyar
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest