- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
Aktív témák
-
psycroptic
őstag
válasz
-vitya- #46541 üzenetére
Hát igen! Tigrisek ellen talán ért volna valamit.
Más:
Visszanéztem a videókatOlyan dolgokat nem láttam meg a játékban, hogy eldobom az agyam. Beállt mellém az ellen Jagdpanzer IV-ese és nem vettem észre igaz ő sem csak később és mennyi lehetett közöttünk a távolság? 10-15 méter? Annyira el voltam foglalva, hogy jelöljem a Tiger II-őt, hogy ez már szégyen...
-
Paul119
addikt
válasz
-vitya- #46541 üzenetére
valahol olvastam hogy egy király tigris ellen nem volt elég 2 m36,3 m10 meg 4 sherman, ki lőtte az ellen több mint felét és utána vonultak vissza és hívták a légierőt ellene, de hogy el pusztult e arról nincs leírás
Napfénysüti: tigris előnye a gyorsabb löveg , nagyobb pen, is4nek is oda tudsz piszkálni,meg a többi nagy vadnak, is nem mindig tudja 175ös pennel, bár azzal is lehet csúnya pofonokat ki osztani, de lassú volt nekem az sima isnél ,tigrist jobban élveztem prémiumnélkül simán lehet vele csinálni 35ks köröket ha topp tank vagy
Aktív témák
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest