Hirdetés

Aktív témák

  • ALEX131

    csendes tag

    válasz GrooveHero #1327 üzenetére

    Sajnos mindig a győzteseknek van igazuk és mindig úgy formálják a dolgokat, hogy a történelemben ők legyenek a jók, az ellenfél meg a gonosz.

    Katyini mészárlás - a nagy orosz hadsereg több mint 10.000 lengyel katonát végzett ki, főleg tiszteket!
    Sztálin parancsba adta, hogy minden Német nőt erőszakoljanak meg a katonái, hogy az orosz magvakat elültessék. A szövetségesek tudták, hogy az oroszok hogyan bánnak a "felszabadított" népekkel és Churchill ezért vetette fel, hogy kezdjenek a szövetségesek lejárató propagandát a Németek ellen!
    Malmedy mészárlás- a történelem szerint a gonosz nácik legyilkolták a fogságba esett Amerikai katonákat... Annyit kifelejtenek, hogy nem megtervezett gyilkolás volt hanem 1 olyan szerencsétlen felkészületlenség a Németek oldaláról ami elvezetett idáig. A szövetséges katonáknak parancsba volt adva, ha fogságba esnek akkor kötelességük a szökés megpróbálása, amennyiben ezt elmulasztják akkor árulással vádolhatók! Ezért is kezelték külön a tiszteket a közkatonáktól a Németek. A Malmedynél összeterelt foglyok 1 tisztáson voltak elhelyezve várván a további sorsukat(elszállítás), semmilyen védmű nem volt, csak a fegyveres őrök! Az Amerikaiak felismervén a helyzetet csoportos megszervezett szökést kíséreltek meg aminek eredményeképpen 72 katona lelte halálát.

    churchill és Anglia bombázása: 1940ben a Német légierő olyan fölényre tett szert, hogy Churchillel közölték 2 héten belül összeomlik Anglia. Ugyan is addig a Német bombázók csak katonai, ipari, közlekedési - tehát stratégiai- célpontokat támadtak. Ekkor adta ki a kis kopasz a parancsot, hogy éjszakai bombázással támadjanak Német városokat, Hamburgot meg is szórták rendesen és az idióta Hitler ezek után adta parancsba, hogy mostantól az Angol népet kell büntetni.

    Nagyszüleim mikor még éltek meséltek dolgokat:
    Mi az iskolában(81-89) még azt tanultuk, hogy a felszabadító vörös hadsereg tankokról osztogatta a kenyeret a népnek mert éheztek a Magyarok, és több tízezer Magyar harcolt a vörös hadseregben a megszálló nácik ellen. A nagyszüleim szerint ez nem így volt, amikor bejöttek a Németek akkor illemtudóan viselkedtek mikor elszállásolták őket a nagyszüleimnél. 3 tisztet osztottak be hozzájuk és első szavuk az volt "mire van szükségük?" ugyan is akikhez elszállásolták a katonákat azoknak kellett ételt adniuk és mosniuk a katonákra. Ami akkoriban nagy szó volt az a cukor, rendszeresen szereztek cukrot a Németek és mindig megjegyezték, hogy a gyerekeknek is maradjon a süteményből. Mikor közeledtek az Oroszok akkor közölték a nagyszüleimmel, hogy mi a helyzet és jöjjenek velük mert az oroszok nagyon kíméletlenül bánnak a "felszabadított" népekkel.
    Természetesen maradtak az ősök és elbújtak. A bevonuló ruszkik felégették a széna/szalma boglyakat vagy csak belegéppuskáztak, mindezt azért, hogy a bújkálókat előcsalogassák az, hogy a nőkkel mit is csináltak ugye nem kell részleteznem...
    A fali vagy álló órákat összeszedték és dobálták fel a teherkocsikra, tankokra. Nagyszüleimhez megint elszállásoltak tiszteket... de most kissé más volt a helyzet!
    Megkövetelték a főt ételt de semmit nem adtak cserébe, a földből kiásták a zöldséget és azt a konyhaasztalra felhalmozva szeletelve megsózva zabálták! Mikor vízöblítéses WCt láttak akkor élvezettel huzogatták le a vizet mert ilyent még nem nagyon láttak :)

    De kanyarodjunk vissza a háborús bűnökhöz! Mikor a Németek lerohanták a Szovjeteket akkor az Ukránok, Fehéroroszok meg a többi nép felszabadítóként üdvözölte a Wehrmacht katonáit! Sztalin ezek után adta parancsba, hogy a megszállt területeken Német egyenruhába bujtatott partizánok terrorizálják azon népeket amelyek barátságosan viselkednek a Németekkel. csak Ukrajnában 30.000 partizán ténykedet eleinte! 1943ra ez a szám 100.000 felettire tehető már!
    Természetesen a Németek se voltak szentek mert az SS szerint a Szláv népek szolga népek és sok helyen ezért is fordultak a Németek ellen.
    Újra visszatérve a háborús bűnökhöz, mi lett azzal a 600.000 német katonával akik Paulus parancsnoksága alatt estek orosz fogságba??? Mennyien is tértek haza?

    A Zsidó kérdés... erről nagyon hosszan lehetne beszélgetni, nem minden úgy történt ahogy a győztesek állítják! Sőt az igazság sokkal összetettebb és bonyolultabb mint azt jelenleg tudjuk. Sajnos a teljes igazság valószínűleg már sosem fog kiderülni, csak sejtések és következtetések vannak arra vonatkoztatóan, hogy mi, miért és hogyan is történt... - ha van rá igény akkor leírok néhány dolgot ezzel kapcsolatban.
    Minden ami ellentmond annak amit a győztesek elterjesztettek az Bűnnek számít és börtönbüntetésre is ítélhetik azt aki tagadja annak a valóságtartalmát!

    A hülyék mindig a szomszédban vannak!

Aktív témák