Hirdetés
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyixXx
senior tag
Szia,
arra gondoltatok, hogy az általános igények alapján inkább keressetek egy maréknyi témát, ami kiszolgálja ezeket az igényeket és optimalizáljátok, esetleg átszínezitek őket, ha kell? Fenntarthatóság szempontjából lehet jobb, mert nem feltétlenül rátok marad a frissítések követése.
Felhasználó vagyok, nem fejlesztő, de szerintem általában jobb, ha maintenance munkát más kell elvégezze -
sanyixXx
senior tag
Sziasztok!
Még a kezdetekben telepítettem az Akismet plugint a blogomra. Később felkerült a Jetpack és látom, hogy az Akismet API kulcsom használja is szépen. Törölhetem a különálló Akismet plugint, mert úgyis fut a Jetpack alól vagy kellenek mindketten a normál működéshez? Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- PlayStation 4
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tesla topik
- Androidos tablet topic
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Megkímélt!! Dell Latitude 5480 i7-7820HQ 32GB 1TB SSD
- Új Poco F6 512/12GB Black 2év garancia!
- Western Digital GOLD 12TB SATA3 (WD121KRYZ) HDD
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest