- Amazon Fire TV stick/box
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Steam Deck
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lohi
tag
Sziasztok!
Php programozót keresek bedolgozásos formában. Alkalmi munka, de több van belőle.
Worpresses oldal meglévő plugin-ját(ait) kell tovább fejleszteni. Bővebb információért kérlek írj privát üzenetet. -
lohi
tag
Sziasztok!
1000 éve vagyok a ph-n, de nem tudtam erről a témáról, pedig nagy szükségem lett volna rá...
Szóval lenne egy olyan kérdésem, hogy van egy oldalam (wp) és egy adott könyvtárába lehet feltölteni pluginen keresztül file-okat. Ez a plugin azt ígérte, tudja szinkronizálni magát drive/dropbox-al de hiába vettem meg nem tudja. Azt szeretném, hogy a worpress automatikusan egy/több általam kijelölt könyvtárat a drive-on egy/több könyvtárba feltöltse és az sem lenne baj, ha le is törölné az oldalról..Tudom, hogy a plugin-nak kellene megoldania, de nem tudja (BREEZINGFORMS FOR WORDPRESS)
Szóval ebben kérnék segítséget, merre induljak..
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Windows 11
- iPhone-t használók OFF topikja
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Amazon Fire TV stick/box
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest