-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
Sziasztok!
Biztos amatőr a kérdésem de azért felteszem.
Szeretnék egy honlapot szerkeszteni, wordpressben kezdtem el, beregisztráltam már, létrehoztam az oldalt de a témáknál nem találom a GeneratePress témát a Wordpress szerkesztőben a témáknál, amit nagyon sokan ajánlanak, csak feltölteni tudnám ahhoz meg business plant akar 80k/év-ért ami ugye nem játszik.Van erre más megoldás?
Ha nincs akkor valami hasonlóan jó kezdőbarát téma?
Az oldal úgy nézne ki, hogy lenne egy nyitóoldal, fix header fent, a fejlécben bemutatkozó, 1-2 projekt, elérhetőségek ilyesmi, majd a projektekre kattintva a projektek oldala szintén több oldallal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest