-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam_
senior tag
Valamint pl. a google-s keresés során talált olyan oldalt is "Hello Világ" címmel, ami nem tartozik az oldalhoz, vagyis az oldalak részben nem tudom szerkeszteni, törölni, viszont a google keresési eredményei között szerepel az oldalammal kapcsolatban. Ennek kiküszöbölésére egyszerűen töröljem a szerverről az adott oldalt, vagy hogyan tudnám azt megszüntetni, hogy a keresési adatok között ne dobja ki? Valamint így van az author füllel is, holott az sem egy "aktív" oldal a honlapon, hanem valamely szinten magának generált WP oldal.
-
adam_
senior tag
Letöltöttem egy nagyon speckó SEO plugint, és abban az oldalak résznél szépen átlehet írni az oldal címét, metaadatokat, kulcsszavakat lehet beadni. Valóban nagyon hasznos. A Googleon még mindig úgy írja ki mint korábban, gondolom kell egy kis idő a keresőrobotnak, hogy újra bejárja az oldalt, és frissítse az oldalam keresési adatait. Elvileg utána már ott is jónak kell lenni a holnap címmegjelenítésnek, és a leírásnak is.
Hol találok amúgy jó kis doksit SEO témában?
-
adam_
senior tag
Köszönöm szépen, sikerült!
Másik kérdésem: Az miért van, hogy ha megnyitom a honlapot akkor a böngésző fülön nem csak a honlap címe jelenik meg, hanem így hozza ki: "Home - Honlapneve". Holott én az általános beállítások között nem ezt adtam meg. Gondolom hivatkozik a kezdőlap nevére, ezt hol tudnám ignorálni, és hogy csak a honlap nevét tüntesse fel a "Home" szöveg nélkül? Kicsit bosszantó, mert pl. rágooglezva is úgy írja ki a honlap nevét, hogy "Home - Honlap neve".
-
adam_
senior tag
Sziasztok!
Sajnos kitöröltem a honlapomon a galériát, amiben szépen bevoltak állítva úgy a képek, hogy ha valaki rákattint szépen kis lightboxokba hozza be a képeket. Most amikor újra csináltam a galériát, médiaként beillesztettem, sajnos a képre kattintáskor egy új oldalon hozza be a képeket és nem lightboxba. Hol tudnám ezt átállítani esetleg, vagyis hol tudom a galéria képeinek a kattintáskori megjelenítését módosítani?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
adam_
senior tag
Adott egy Vantage Premium téma Wordpresshez, ahol a Footerben a szöveget ugye magam tudom irkálgatni. Viszont én oda egy e-mail címet is szeretnék beszúrni, úgy hogy ha rákattintanak pl.: E-Mail küldése itt, akkor az itt alatt egy e-mail cím legyen.
Ezt css módosítás / custom css? segítségével hogyan tudnám megoldani? Mert a prémium verzió által kínált editorban csak szöveget lehet írni. Firebug segítségével kikerestem, ez a rész felelős a footer tartalmi részéért.
footer id="colophon" class="site-footer" role="contentinfo">
<div id="footer-widgets" class="full-container">
<div id="site-info"> Cégnév | Designed by szöveg és ide kellene az e-mail link </div>
</footer>Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Elektromos cigaretta 🔞
- Gumi és felni topik
- Fujifilm X
- Nintendo Switch 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- ZIDOO médialejátszók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple 20W adapter gyári!!!! Bontatlan!
- Lenovo Thinkpad x13 i7-10610U 32GB RAM 512SSD Érintőkijelző
- Garancia! GAMER PC! Ryzen 5600X / RTX 3070 / B550 / 32GB 3200MHz /1Tb + 512Gb NVMe / 600w!
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest