Hirdetés
- Hobby elektronika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Házimozi haladó szinten
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Adott egy wordpress oldal, aminél szeretném a seo-t javítani. Szeretném az oldalamom elhelyezni a meta viewport kódot a head részben.
https://www.youtube.com/watch?v=SElOdK2qTpI... ebben a videóban az index.html-ben csinálja meg. Az index.php részben nincs head rész. Divi sablont használok ott abban valahol be tudom illeszteni, vagy hova tudom beilleszteni ezt a kódot?
Köszönöm a segítséget. -
cekkk
veterán
Sziasztok!
Megoldható az, hogy az egyik domain nevem alatt futó wp-t átmentem minden beálítással és kiegíszítővel együtt, majd pedig feltelepítem egy másik domain nevem alatt lévő friss wp-re?
Ha igen egy linkat vagy angol leírást tudnátok adni. Ezer köszönet érte. -
cekkk
veterán
Sziasztok!
Nagyon kezdő vagyok még ilyen téren ezért elnézést, de nagyon egyszerű kérdést tennék fel.Vettem egy tárhelyet ahova automatikusan feltelepítette a Cpanel a WP-t.
mivel a domain nevem még nem él, ezért szeretném elérni az admin felületet az ip címmel.
A 1.1.1.1 cím után mit kellene beírni, hogy elérjem a WP admin felületét?
1.1.1.1.1/domainnevem/wp vagy wp/admin-nal próbálkoztam de 404 hibát kaptam.Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest