-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
IvánGábor
csendes tag
Most már nem látom a Szerkesztés gombot a hozzászólásomon, nem tudom frissíteni. Baj, ha külön-külön válaszolok?
A táblázat helyett próbálkoztam a Formidable Forms űrlappal is, egészen jól nézett ki, csak éppen azt nem tudtam beállítani, hogy a beírt szavak megjelenjenek a honlapon.
Beállítások a következők voltak:
100%-ra állítottam a mezőt, mellé húztam még egyet,
a margint 0-ra állítottam,
megjelöltem mindkettőt és alatta 4-5-ször belillesztettem, ezzel táblázat-szerű lett az egész,
a bal legfelső label-jének megadtam, hogy "Fordítást kérek", a jobb legfelsőnek meg "Fordítás"
a többinek nem adtam meg labelt, ettől teljesen úgy néz ki, ahogy akarom, mintha a legfelső label az egész oszlopra vonatkozna.
Így küllemre tökéletes lett, csak éppen azt nem tudom beállítani, hogy a beírt szó meg is maradjon a szövegmezőben. Eltűnik és átjön nekem üzenetként.
Erre tudsz valami megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Kés topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Vírusirtó topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PH! Darts
- Bittorrent topik
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- További aktív témák...
- Pixel 7 pro 128/8
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 32GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest