- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
IvánGábor
csendes tag
Most már nem látom a Szerkesztés gombot a hozzászólásomon, nem tudom frissíteni. Baj, ha külön-külön válaszolok?
A táblázat helyett próbálkoztam a Formidable Forms űrlappal is, egészen jól nézett ki, csak éppen azt nem tudtam beállítani, hogy a beírt szavak megjelenjenek a honlapon.
Beállítások a következők voltak:
100%-ra állítottam a mezőt, mellé húztam még egyet,
a margint 0-ra állítottam,
megjelöltem mindkettőt és alatta 4-5-ször belillesztettem, ezzel táblázat-szerű lett az egész,
a bal legfelső label-jének megadtam, hogy "Fordítást kérek", a jobb legfelsőnek meg "Fordítás"
a többinek nem adtam meg labelt, ettől teljesen úgy néz ki, ahogy akarom, mintha a legfelső label az egész oszlopra vonatkozna.
Így küllemre tökéletes lett, csak éppen azt nem tudom beállítani, hogy a beírt szó meg is maradjon a szövegmezőben. Eltűnik és átjön nekem üzenetként.
Erre tudsz valami megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 230 vezeték nélküli fekete billentyűzet
- Dell G15 gamer laptop, Ryzen 5 5600H, RTX 3050, makulátlan állapotban, bővítve 24gb ram/1TB SSD
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- MSI G321Q Gaming IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Vivo X300/X300 Pro
- Keresünk dokkolókat
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő