Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nyesteb

tag

válasz cigam #8079 üzenetére

Legyen így.
    Adott egy WP oldal, ami hírportál, naponta 10 körüli új hírrel (nagyvilágtól függően). Több éve üzemel már, de eddig nem foglalkoztunk a google hírek és discover rendszerével, mivel semmit sem hozott. Most a facebook korlátozza az oldalt a választások óta és még ők sem tudják, meddig, így elkezdtem keresni megoldást, hogy lehetne a google felületére bejutni úgy, hogy lássák is a híreket.
    A tartalom nem az én dolgom, én csak az informatikai részért felelek, így nem is minősítem a tartalmat, vannak átvett és saját hírek is.
    A nyár elején egyszer a discover átvett egy hírt, megjelenítette és egyből napi 15-25e közötti látogatót hozott az oldalra, de azóta sem csinálja és nem tudok rájönni, miért.
    Amit eddig beállítottam:
    - technikai SEO a SEOPress segítségével, mivel hírek, így a tartalmába én nem tudok beleszólni
    - Google Publisher Centerbe beregisztráltam, ott van is 45 követője az oldalnak, tehát ott megjelennek a hírek
    - Google Publiser Center javaslata alapján feltettem egy WebSub (FKA. PubSubHubbub) plugint, hogy gyorsabban eljussanak a hírek ide, de a Cloudflare alatt is engedélyezni kellett, hogy ez megtörténjen, így már frissen kapja a google news a híreket az oldaltól

De még ezek után sem jelenik meg a discover felületén. Van ötlet, mi lehet a gond?
    Legfrissebb minden plugin, Newspaper témát használom (ezt ajánlották a neten, elvileg ez a legjobb több portál szerint is), AMP fut az oldalon és működik is.

Köszi előre is!

Új hozzászólás Aktív témák