Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• cigam

titán

válasz FeniX- #7320 üzenetére

Igen arra gondolok. Plusz van alatta 1-2 dolog, amit a tetejére szeretnék tenni. Amikor bent vagyok tudom egymás alá/fölé húzogatani, de kilépéskor nem jegyzi meg a sorrendet, sem a nyitott/csukott állapotot. A képen nem látszik, de több panel is van pl. fb, twitter postázó stb...
    Ugyanakkor csak van valami rendező elv ami alapján kirakja őket. Mivel a bejegyzések listanézetét is egész jól testre lehet szabni, nálam pl. a hozzárendelt képeket is mutatja, stb...
    Szóval ezeknek a paneleknek a sorrendjét, és állapotát(meg van nyitva/össze van csukva) nem lehet (akár php kódból) állítani?
    A kliens script azért sem jó, mert az 1.0-ás felhasználóknak lesz, akiknek én nem fogom az összes gépét/mobilját beállítgatni. Gondolom ismerős az a. dolog, hogy ha nincs kirakva az asztalon jól látható helyre a Word ikonja, akkor az nincs is telepítve. Még ők sértődnek meg ha azt a 3 mondatot egy Wordpad-ba kell begépelni. Na ők ezt meglátják, és egyből hisztizni kezdenek, hogy ez új ez nem tudom mi, és miért kell lefele scrollozni, hogy elérjem. Miért kell ilyen bonyolultra csinálni..

Új hozzászólás Aktív témák