-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeniX-
senior tag
Próbáld ki, hogy beállítod az adatbázisodban ezt a két opciót:
SET GLOBAL log_output = 'TABLE';
SET GLOBAL general_log = 'ON';Ekkor az adatbázis mysql.general_log táblába elkezdi gyüjteni a lekérdezésket.
utána kipróbáltam, hogy 2-re, majd 3-ra állítottam a custom lekérdezésem limitjét.
Utána exportáltam ezt a mysql.general_log táblát és találtam benne két megfelelő sort:'SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS wp_posts.ID FROM wp_posts WHERE 1=1 AND wp_posts.post_type = \'actors\' AND ((wp_posts.post_status = \'publish\')) ORDER BY wp_posts.post_date DESC LIMIT 0, 2'),
'SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS wp_posts.ID FROM wp_posts WHERE 1=1 AND wp_posts.post_type = \'actors\' AND ((wp_posts.post_status = \'publish\')) ORDER BY wp_posts.post_date DESC LIMIT 0, 3'),
Hátha neked itt valami más kefélődik el.
(Hozzáadni biztosan nem ad hozzá x sort, csak rosszul szűri. Lehet, hogy összeakad valami előzetes lekérdezés paraméterével (?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- ASUS TUF Gamer Laptop: Ryzen 5 4600H / GTX 1650 Ti / 16GB RAM / 144Hz
- XFX Speedster SWFT210 Radeon RX 6600 8GB Garanciával!
- Playstation 5 játékok
- SzoftverPremium.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest