- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
Húúú, sokat segítettél, köszönöm!
Közben elkezdtem olvasgatni a wpszaki.hu-t is. Sok hasznos dolog van ott is.
Tárhelyből mindenképp minimum VPS-t gondoltam, de lehet, hogy egy bérelt szerver lenne a legjobb. Bár az is igaz, hogy eleinte akár egy jobb féle, osztott tárhely is elég lenne. Nem lehet kiszámítani, hogy mennyire és milyen hamar fog felfutni a dolog.
tarhely.eu-n nézegettem a szerver bérléseket, illetve a tárhelyeket. Vannak külön WP-re optimalizált megoldások is. Ami igazság szerint jó lenne, mert én csak alap szinten értek ezekhez a webes dolgokhoz. Az is inkább az alap HTML/CSS kódolásban merül ki.
Meg az is jó lenne, ha lenne magyar support, meg gyors reagálás, ha valami gond van. Meg gondolom, sebesség szempontjából sem mindegy, hogy hol van a szerver/tárhely.
Ha megfizetjük, akkor felteszem elérhetőek olyan szolgáltatások, hogy minden ilyen optimalizálást, beállítást, frissítést elvégezzenek nekünk, ugye? Évi pár 10 ezer, akár 1-200 ezer forintnak lennie kell erre is. Különben nem ér semmit az egész.
Olvasgattam ilyen Wordpress védelmekről is. Nem tudom, egy ilyen szolgáltatás pl. mennyire hatékony, és működőképes.
Ami magát a hírportált illeti: Tudnál ajánlani pár olyan sablont, ami várhatóan elég sokáig elérhető lesz még, és megfelel minden mai követelménynek?
Köszi szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- Futás, futópályák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Lexus, Toyota topik
- Apple Watch
- Le Mans Ultimate
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest