- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
Gyakorlatilag semmi nincs azon az oldalon, amire azt mondanám, hogy jól néz ki. Most nyilván kizárólag a kinézetről beszélünk, a tartalom az más tészta.
Nem jó a fotó a háttérben. Lehetne ott egy jó fotó is, de ez nem az. Akkor már inkább ne legyen.
Ráadásul a szöveg mögött nincs eléggé kihalványítva, ezért nehezíti az olvashatóságot.A fejléckép jó is lehetne, de dolgozni kéne rajta, hogy ne ilyen lepukkant hatást keltsen.
Nem jók a betűtípusok, a betűméretek, a lista formázások, a behúzások mértéke. Nem jók a színek, bénák a kis ikonok. Totál elavult hatást kelt az egész.... most kattintottam a galériára. Az meg egy zsákutca, felhasználói szempontból pedig drámai... ehhez keress egy wp-s gallery plugint. én a nextgen galleryt használom, elégedett vagyok vele.
A Drupal-Wordpress migráció megoldott?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Assetto Corsa EVO
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Mobilinternet
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest