Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Objektívek topikja
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Szerintem ami a legjobban az ember keze alá dolgozik az a Yoast SEO plugin. Jó tippeket ad, ha megadod a fókusz kulcsszót, akkor rögtön dobja is a javaslatokat, amiket érdemes is kijavítani, a beállításaiban is ott van minden, ami szükséges lehet. Én szinte mindenütt ezt használom és az eredmények is egész jók. Épp tegnap néztem rá pár kulcsszóra a Google-ben és a legtöbbre első oldalon vagyok, jó néhány esetén pedig az első három találatban van az oldalam.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MSI KATANA 17" Notebook! i7-13630H / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1 Tb SSD / 20 hónap GARANCIA
- Manfrotto Manhattan Mover-50 fotós hátizsák
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest