Hirdetés
- IFA 2025: Belépőszintű Wi-Fi 7 router az Acer kínálatában
- IFA 2025: Frissíti Nitro termékeit az Acer
- IFA 2025: Bemutatkoztak az Acer legújabb, Iconia sorozatú táblagépei
- IFA 2025: Acer monitorok triumvirátusa jött a német fővárosba
- Elsőként veti be DRAM lapkák gyártásához a High-NA EUV-t az SK Hynix
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
janesart #2327 üzenetére
A HTML/CSS tudásom úgy gondolom már elérte a megfelelő szintet, a PHP sem idegen, de abban azért még vannak hiányosságaim. A Javascript ismeret meg jön menet közben, akár akarod, akár nem
Én autodidakta módon tanultam meg mindent, amit tudok, rengeteget olvastam, fórumoztam és még többet próbálkoztam. Nagyon sok türelem, kitartás és elszántság kell hozzá, de úgy gondolom megéri. Az angol nyelvtudás is elengedhetetlen, mert szinte minden normális tudásanyag angol nyelvű (ezért is kezdtem el a WPSzakit, keveseltem a magyar WordPress cikkeket). Úgy indultam neki a WordPressnek egyébként, hogy már volt egy erős HTML/CSS tudásom, ezek nagyon sokat segítettek, ezen felül már akkor is dolgoztam Linux rendszerekkel és szerverekkel, úgyhogy ez is megkönnyíttette a dolgom.
Új hozzászólás Aktív témák
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÚJ, ÚJSZERŰ GARANCIÁLIS MARANTZ CD 6007 eladó.
- Apple iPhone 15 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, natúr titán)
- új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- újszerű 15 hüvelykes MacBook Air M3 16GB 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest