- Milyen TV-t vegyek?
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
janesart #2327 üzenetére
A HTML/CSS tudásom úgy gondolom már elérte a megfelelő szintet, a PHP sem idegen, de abban azért még vannak hiányosságaim. A Javascript ismeret meg jön menet közben, akár akarod, akár nem
Én autodidakta módon tanultam meg mindent, amit tudok, rengeteget olvastam, fórumoztam és még többet próbálkoztam. Nagyon sok türelem, kitartás és elszántság kell hozzá, de úgy gondolom megéri. Az angol nyelvtudás is elengedhetetlen, mert szinte minden normális tudásanyag angol nyelvű (ezért is kezdtem el a WPSzakit, keveseltem a magyar WordPress cikkeket). Úgy indultam neki a WordPressnek egyébként, hogy már volt egy erős HTML/CSS tudásom, ezek nagyon sokat segítettek, ezen felül már akkor is dolgoztam Linux rendszerekkel és szerverekkel, úgyhogy ez is megkönnyíttette a dolgom.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged