-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adatfalo
senior tag
válasz
Nagytalp #1792 üzenetére
Íme a weboldal:
LINK
Az alapja ez a fizetős template, amit csak tudtam próbáltam admin felületről módosítani, de azért vannak php és css módosítások is benne, de semmi olyan ami a weboldal lassulásához vezethetne. Minden tanácsot szívesen fogadok.A cache ürítéses frissítéssel kapcsolatban tudtommal a shift+f5 és a ctrl+f5 is ugyan azt csinálja.
Gyanakszom, hogy a tárhelyszolgáltató se a legjobb, mert valami kisebb szolgáltatóról van szó (a megbízó intézte valami ismerősön keresztül, és voltak problémák már az elején is a jogosultságokkal stb.)
Ami elég sokat segítene a weboldal gyorsulásán, ha a gzip , azaz a tömörítés működne, mert jelenleg erre is panaszkodik a PageSpeed Insights , hogy az:
icomoon.svg
icomoon.woff
fontello.svgjó lenne ha tömörítve lenne, csak ezt még nem álmodtam meg, hogy hogyan kéne megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kuponkunyeráló
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- További aktív témák...
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest