- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
Én csak a # 1350-es hozzászólásodat láttam, erre reagálva kérdeztem... Viszont a kérdésem megírása után nem vettem észre (nem is volt rá időm, mert a nejem "rám pirított, hogy miért nem megyek már vacsorázni
), hogy újra írtál ami megelőzte a kérdésem ...
"...De tervezem egy komplett Wordpress cikksorozat megírását, köztük egy biztonsági kézikönyvet is."
Ezt örömmel olvasom, mert sajnálatos mód a magyar nyelvű netten nemigen találhatók részletes használati és beállítási útmutatók (mintha az minden gurunak féltve őrzött titka lenne). Még az olyan fontos és szinte nélkülözhetetlen pluginohoz sincs mint például az All in one SEO pack, a W3TC, All In One WP Security & Firewall, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged