-
PROHARDVER!
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Nem, ezt én is megtaláltam, de nekem az a gondom, hogy az egész oldal ugrik arrébb (középre rendezett hasáb mint pl. az index is, és ha sok a függőleges tartalom és ezért van jobb oldalt scroll, akkor arrébb ugrik a scrollnak megfelelő szélességgel ahhoz képest, ahol nincs scrollozási lehetőség lefele. Remélem érthetően írtam
Amit linkeltél, az nem az egész oldalra vonatkozik ha jól értem, nekem meg az egészre vonatkoztatva kellene a scroll fixálása. Ha megnézed a twentythirteen témát, ott alapból fixálva van a scroll oldalt, bármennyi tartalom is van az oldalon. Ilyet szeretnék én is, vagy ennél is jobb lenne, ha mindig ugyanott lenne az oldal (vagyis a hasznos tésze), akár van scroll akár nincs oldalt.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- PlayStation 5
- iPhone topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Gitáros topic
- Autós topik
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3500
- HP EliteBook 850 G7 / Intel core i5-10310u / 16GB DDR4 ram / 256gb SSD / WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3499
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- Megkímélt MSI GF65 Thin Gamer Laptop + Ajándék (i5, RTX 3060)
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest