Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz
Benmartin #442 üzenetére
képet kellene benne cserélnem ... meg is csináltam már az új képet, de hgyan tudom kicserélni?
ha kettőt ráklikkelek erre a lábjegyzetre, (rossz POSTba írtam, nem tudom olvastad-e, hogy nekem élőlábnak hívja magát) akkor ''aktívvá'' válik, és a képet lehetne is szerkeszteni, meg minden, de nem tudom, hogy lehet betenni új képet ... DragfAndDrop nem működik ....
[Szerkesztve]
szerk.:
PhotoShop ban CTRL-C, majd CTRL-V word-ben, és berakja, csak nem engedi méretezni ....
[Szerkesztve]
szerk-2.:
minél kissebbre veszem a képet, annál nagyobban teszi be a PASTE ...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest