Hirdetés
-
PROHARDVER!
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
core i7
addikt
Sziasztok remélemjó helyen járok. A kérdésem a következő lenne Adott egy TV amit kivetítőként funkcionál (talán power point dia) Oksotelefonról tudok-e adástsugározni rajta ha wifin- keresztül vagy mobilnetről felcsatlakozok a hálózathoz. Tehát Youtuberól akármi kivetítsek rajta valamit? Válaszokat előre is köszi
[ Szerkesztve ]
-
core i7
addikt
válasz Gubek-Einste #59468 üzenetére
Ha akartam se tudtam volna kitalalni ,hogy "Flottás" totyikba kell írni ezer köszönet
[ Szerkesztve ]
-
core i7
addikt
Sziasztok egy nagyon furcsa kérdsem lenne lehet hülyén fog hangzani.
De feteszem. Létezik-e olyan Internet laptopra (ami korlátlan 30 napra) mint a Domino Mobil telefonon 4G. Tehát lefordítva olyat láttam ,hogy tudok venni Mobilra 30 napos korlátlan 4G netet 10 ezer forintér. De. Melóba kellene és gyors net na meg persze laptopra (pendrive) vagy amilyen formában ilyet kapni. Vagy előfizetésesben létezik? vagy abban sem?Vagy majd az 5G hozza el ezt!?
Városon belül lenne. (Nyíregy city)
[ Szerkesztve ]
-
core i7
addikt
-
core i7
addikt
Tényleg nem rosszból meg ne haragudjatok ha hülyeséget írok (nem értek hozzá) ,de jó ötlet nyilvánosan átjárókat ip ket mutatni? Csak mert a csapból is a biztonság folyik. Persze látom mások megosztják itt de inkább megkérdem
Gondolom ezek a programok erre vannak fókuszálva kihegyezve
[ Szerkesztve ]
-
core i7
addikt
-
core i7
addikt
Sziasztok Hozzáértők segítségét szeretném kérni! Gondok a következők:
Huawei telefon
Android 6.0
UPC wifiMinden más készülék működik
Itt ha kimegyek abból a szobából a telefonnal ,amelyben a UPC router is található Akkor az alábbi problémával nem tud csatlakozni a wifireHálózati Hozzáférés megtagadva!
Egyébként kissé lassu is bent a telefonAmit próbáltam mindent alaphelyzetbe állítani a Hálózat Blueetoth is
Esetleg még az lehetne-e gond ,hogy 2,4GHZ en 8 csatorna kézi van megadva a UPC admin felületén?
+5GHZ is bevan kapcsolva azelőtt nem volt vele gond..
Az értelmes válaszokat előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
core i7
addikt
-
core i7
addikt
Sziasztok szakik segítségét kérném
Lenne egy olyan problémám ,hogy egy androidos készülék nem fogja a wifit gyenge jelet mutat és azt írja a hálózat valami wpa titkosított hiába beírom a kódot stb nem enged fel sikertelen de másik telefon fogja
Az is igaz a telefon levolt párszor tiltva UPC admin felületén mac és ip címe de már minden vissza van állítva gyári beállításra
Mi a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest