Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-book olvasók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
kzkz
őstag
Tp-link Deco-nál (nekem M4-esek vannak) érzékeli, hogy be van-e dugva a kábel a második egységbe, és ha igen, akkor arról megy, ha kihúzod, akkor wifin kapja a netet.
(Emlékeim szerint olyat is tud, hogy a gyorsabbat használja, ha mindkettőre lehetősége van, tehát ha a kábelen csak 100Mbit-et kap, de wifin többet, akkor wifit használ. Ezt nem próbáltam, mert nekem 1000Mbit-et kap kábelen.) -
Aprósólyom
addikt
Mesh rendszertől függ. Egyébként ethernet backhaul vagy wired backhaulnak hívják.
Az Asus mesh eszközök vagy aiMesh képes routerek tudják a kábeles backhault. A TP-Link DECO elnevezésű termékek is támogatják. (arra figyelni kell, hogy a TP-Link OneMesh eszközökrúl nincs tudomásom, hogy támogatják. Csak a DECO termékcsalád tagjai. Ez utóbbit is csak a TP-Link fórumról tudom. Sokszor nincs megemlítve a leírásokban.)
Olcsóbb márkákból pedig egy példát tudok Mercusys Halo H50G (3-Pack) Gyári oldal. (TP-Link kötődést feltételezünk, de ha jól tudom nincs hivatalosan ez kimondva.) Nekem egyébként ez elég ütős ajánlatnak tűnik. AC1900-t tud. 3db eszköz 30k.
Legalább fél éve használok egy Mercusys AC10 routert. Nekem jó tapasztalatim vannak vele. Stabil és jó a térerő.Szerintem amúgy is érdemes a kábeles backhault erőltetni, mert wifi bridge kommunikációban a wifik elméleti max tempója feleződik és már csak abból fognak tudni gazdálkodni a végponti eszközök (PC, TV, mobil, stb...) Az viszont gyorsan fogy, pláne ha nem tökéletes a térerő.
[ Szerkesztve ]
Jevons paradox
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Plus 12/256GB új 3 év garancia + Watch 5 Pro karcmentes
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest