Hirdetés
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Végül a terméktámogatást is megnehezíti az ASUS és az Acer szabadalmi vitája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
Flashy
veterán
válasz
gromble_ziz
üzenetére
nem azt mondom hogy nem a hangulat fontos, de egy kicsit már fapadosnak tűnik egy MM5, hiába volt a maga idejében állatkirály (végignyomtam énis MM4-5-öt egyben. aki nem emlékszik: a 2 játékot összemásolva lehetett közlekedni a 2 világ között és egyszerre játszani a kettőt!). el vagyok/vagyunk kényeztetve talán grafikailag meg kezelésileg. hasonló mint a Dune2 esete. egy Warcraft-ról visszatérve hiányoztak a jobbgombra automata akció, a unit grouping meg még néhány dolog. azért végigjátszottam még egyszer :) de ha ezt a néhány dolgot belehekkelné valaki, megint végignyomnám. a Dune2000 el is bukott, mert a ''hihetetlen'' grafika ellenére nem tudta a feelinget adni.
Wiz8 játszása után kezdtem keresni hasonló belsőnézetes rpg-t, egyedül az MM9 lett volna, de a nyomába se ért (pedig grafikája meg mindene megvolt ami kell), 2 nap után uninstalltam. nem tudtok valami ilyet?
Aktív témák
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Apple MacBook
- Gitáros topic
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Hardcore café
- Nintendo Switch 2
- Arc Raiders
- Próba
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG Seasonic 750W
- Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB/512GB használt, szép állapot 100% akku , 8 ciklus
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest