Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Sirpi

senior tag

válasz pilóta #1352 üzenetére

Egy kis helyzetjelentés (1x már végigjátszottam a játékot közepes fokozaton, most az 1.4-gyel újrakezdtem hardon).

Tegnap este már belekaptam a második fejezetbe is, miután az elsőt befejeztem. A tárgyak kétfelé választása nagyon jó, gyakorlatilag alig van olyan, hogy nincs helyem (ilyenkor meg csak elmegyek a fogadóba, aztán a sok kaját, piát leadom, és máris van hova pakolni). Jó, hogy kicsit változatosabbak a karakterek, de néha nehéz észrevenni, hogy mi is a különbség az egyik meg a másik elég hasonló arc között. A kockázás hardon elég durva, mert egyrészt optimális stratégiával játszanak az ellenfelek, másrészt még mákjuk is van rendesen :) (közepesen röhej volt, ahogy játszottak). Az ökölharc viszont mintha bugos lenne, Vajbabot úgy vertem péppé 5 másodperc alatt, hogy hozzám se tudott érni, csak elkezdtem gyorsan kattingatni a fejére, és Geralt a keze felemelése nélkül folyamatosan sebzett rajta :) A Bestiát elég könnyen elintéztem, rágyúrtam az Aard jelre (minden bronzpontot rányomtam, amit lehetett), és mikor már feléig lesebeztem, lebénítottam, aztán Geralt átvágta a torkát. Egyáltalán nem érzem nehezebbnek hardon a játékot, mint közepesen, bár lehet, hogy ebben az is közrejátszik, hogy célirányosabban osztom szét a pontjaimat.

Stabilabb is lett a játék, az 1.4 még egyszer se szállt el, az 1.3 azért töltések közben 1-2 óránként lelövődött, és indíthattam újra. Egyelőre ennyi, majd még írok (eléggé pang a topik).

Ja, és egy kérdés is felmerült bennem: a pengéket egyszerre csak egy olajjal lehet bekenni, vagy többel is akár? (Még nem tudok olajat készíteni, csak vásároltam, és úgy tűnik, időnként hasznos tud lenni).

Aktív témák