Új hozzászólás Aktív témák
-
gykarcsi
tag
Üdv. A barátomtól kaptam egy Trust nevezetű videó jelátlövőt, már pár éves a cucc. Neki az volt a problámája vele, hogy a hang nem volt jó, összeszedett valami zavaró jelet. Én is teszteltem, szobán belül a kép jó volt, a hang zajos, búgott. Másik szobában már a képpel is gondok voltak. Valószínű az újabb cuccok, már jobb minőségűek. Tavaly olvastam egy tesztet, hogy állítólag a Strong elég jó minőségű, de már nem emlékszem rá, hogy hol, és mit tud.
[link]
Nem sok minden van az oldalon, de ha érdekel a dolog, próbálj meg itt érdeklődni.
[Szerkesztve] -
Batman
őstag
eg picike up.
-
Batman
őstag
Hellosztok!
Engem is érdekelne a téma , használt ilyen ezsközöket valaki, mik a tapasztalatok?
Milyen a hatótávolság ahol még elviselhető a jel minősége.
pl: itt egy eszköz [link]
köszi -
parandroid
félisten
Egy USB vagy PCMCIA csatlakozófelületű TV-kártyával.
A témát áthelyeztem a multimédia témakörbe, ez nem a piacra való.
Ugyancsak módosítottam a címet az alapelvek idevonatkozó része alapján:
- a topic címét gondosan válaszd meg:
- kerüld a túl általános címeket (''Segítsetek plízzz!!!!!'') A cím pontosan, egyértelműen tükrözze azt, amit szeretnél.
- legyen olyan, amit később is megtalálnak a keresőben a fórumozók: ha azt írod, hogy ''Megdöglött azikszpém a radidrájverrel'', akkor azt senki sem fogja megtalálni, ellentétben azzal, hogy ''Nem megy az XP-m, mióta feltettem a Catalystet''
p -
kelzsoca
félisten
UP!
-
kelzsoca
félisten
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám:
Van egy wireless adóvevő egységem és van rajta egy VIDEO OUT és egy AUDIO OUT, más kimenet nem található rajta!
ezeken a kimeneteken jönne a kép és hang amit egy notebook-on szeretnék nézni és hallani!
A notebookon sajnos nem található video bemenet!
Hogyan tudnám, illetve mivel tudnám megoldani a kapcsolódást!
Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest