- Konkrét irányba vinné a kínai AI-t a Kínai Félvezetőipari Szövetség vezetője
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- Csalásnak ítéli az új Red Magic csúcstelefonok működését a 3DMark
- Router csere vagy nem? – Wi-Fi útmutató otthonra
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Konkrét irányba vinné a kínai AI-t a Kínai Félvezetőipari Szövetség vezetője
Aktív témák
-
Grafiqs
őstag
Kérdésed ide is befér: Bővebben: link
Ezt zártam. -
_az
senior tag
Az a gond, hogy működött, majd egyszercsak meghalt. Amúgy a 6-os csatorna volt belőve neki...

-
_az
senior tag
Valaki? Senki?
-
_az
senior tag
Szasztok. Ismét itt vagyok és ki vagyok adakva... Szóval van volt egy új routerünk, smc 7004vwbr (asszem) és hozzá egy D-link USB-s hálókártya. Zsír új. Namost valamiért a wireless része nem akar működni. Karácsonykor beállítottam, MENT!!!
Az ünnep végére MEGHALT. Hát biztos valami rossz... Kicseréltettük, most egy Trendnet TEW-411Brp router van a helyén, beállítottuk, MENT(most is arról írok csak kábelesen). Namost a wireless része 20 perc után ismét meghalt!!! Kipróbáltam egy másik USB-s kártyát, szintén Trendnet. Be se indul a kapcsolat. Namost a gép úgy veszi, mintha ''nem lenne bedugva a dugó''. Csatlakoztattam rá, újraindítottam, cseszegettem a routert, de semmi!!! Vezeték nélkül a routert sem tudom elérni!!!! Pedig MENT!!!! Most mi a halál történhetett?????

Van valakinek tippe??? Hasonló tapasztalata?
Aktív témák
Hirdetés
- ROG Zephyrus G14 GA401QM 14" FHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3060 16GB 512GB magyar vbill gar
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2028.12.27. -ig - Eladó!
- Intel I9 13900K - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2028.03.19. -ig - Eladó!
- Pro Max 16 MC16250 16" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX Pro 1000 Blackwell 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest