- Mini-ITX
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bluetooth hangszórók
- Samsung LCD és LED TV-k
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Aktív témák
-
guest
veterán
Igen, ez valóban egy régi gond: először win2000 alatt jelentkezett és WinXP alatt is fenn áll. Elvileg RUN--->dxdiag elindítása után a Speciális fülre kattintva valahol felül lehet bírálni a Default értéket, de én azt tapasztaltam, hogy az sz*rt sem ér.
Win9x sorozat alatt ez nem volt gond: amit beállítottál desktopnak, minden utolsó változást megjegyzett adott felbontás/színmélység mellett. És ezt az értéket használta minden alakalmazásnál minden üzemmódban.
De nem kell aggódni: vannak ügyes kis segédprogramok a probléma orvoslására. Egész pontosan nem tudom, honnan lehet letölteni (már nem emlékszem honnan szedtem le), de pl. google-vel rá lehet keresni: Nvidia Refresh Rate Fix (persze akinek más kártyája van, az mást ír az Nvidia helyére).
Üdv mindenkinek.
Aktív témák
- Napelem
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Mini-ITX
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest