- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós töltők 2025: tényleg megvan a 200 W?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Ha jól értelmezem a kérdésed, akkor nem válaszolok mellé
Szóval a proci egy A64 3200+, ami kupaktalanítva lett by westlakeErre ment rá a Coolink BAT procihűtő, ami egy nagyon ütős hőcsöves hűtő. 12 centis venti való rá, de én leszedtem, mert full terhelésnél sem ment fel a proci hőmérséklete 45 fok fölé, amihez biztosan hozzájárul az is, hogy a gép hátuljában van egy 8 centis venti 5 volton és a ház szellőzése kellően meg van oldva sok másik ventivel is, de ott vannak a képek
volt, hgoy nem indult el és 3 óra digizés után vettem észre, hgoy áll és akkor is 45 fok volt a proci
, szal nem sok köze van hozzá
A kupaktalanításnál a fém tok van leszedve, igen és nem raktam fel helyette semmit, mert minekAkkor nem lenne értelme. Ha a hűtés miatt kérdezed, nem kell hozzá keret, szóval a kupak 3 mm vastagsága nem hiányzik. Vagyis hiányzott, de a procihűtő távtartó csavarjából leköszörültem szóval nincs probléma a távolsággal. Remélem elég érthetőre sikerült a válasz, ha nem, akkor mond, hogy mi nem világos, hátha sikerül értelmesebben elmagyaráznom
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest