Hirdetés
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos fejegységek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuze
őstag
válasz
varmi2
üzenetére
Érhető, hogy nem erre van, de azért erősek ezek a kis procik, Mondjuk egy Cube i9 már tuti bírná. Azon tűrhetően fut a GTAV low beállításokon.
Photoshophoz éppen jó a 4GB ram, és annyival már lehet rajzolgatni. Pl vonalas rajzot tuti bírna, na de a különböző ecsetekre már kíváncsi lennék. Ott kérdéses, hogy mit bír a proci.
-
fuze
őstag
válasz
varmi2
üzenetére
Így érthető... ebből kifolyólag jó lenne valami program, ami a stylus képes tableteket külső wacom szerű rajztáblaként ismeri fel USB-n keresztül. Annak már van értelme, de nem hiszem, hogy ilyen van

Ezen kívül a kérdésem a hardveres részre vonatkozóan? Elbírná a cucc?
-
fuze
őstag
Sziasztok!
Éppen eljátszottam a gondolattal, hogy mi lenne ha a mostani laptop+alsó kategóriás wacom tablet munkaállomásomat a későbbiekben olyan módon fejleszteném, hogy egy erős asztali gépre cserélem, kiegészítve egy 12colos Chuwi Hi12 tablettel. Az utóbbi eszköznél felmerül a kérdés, hogy megállná -e a helyét egy olcsó wacom cintiq alternatívaként.
A cherry trail platform és az integrált vga mennyire bírna el egy 5-6 layeres 300 dpi-s 2-3000 pixel méretű digitális festési folyamatot photoshopban? Ahogy néztem minőségben kiemelkedő a tablet és valószínűsíthetően egy wacom Stylus-sal a rajzolás minősége is nagyon jó! Csak azt nem tudom meddig lehetne terhelni, hogy akadás nélkül is lehessen dolgozni rajta.
Esetleg azt is el tudom képzelni, hogy megterhelőbb munkafolyamatoknál a tablet külső monitorként működik az asztalira kötve, és úgy rajzolok rajta. Kérdés, hogy a nyomásérzékenység hogyan továbbítódik a gépre...
Bár nem valószínű, hogy két éven belül cserélem a setupomat, (Jelenleg az erőgépnek is hordozhatónak kell lennie) így ilyen tabletem valószínűleg nem lesz, addigra lesznek jobbak. A kérdés elméleti, de a jövőben mindenképp ez a terv!
Új hozzászólás Aktív témák
- IPAD 7 2019 Wifi+Cellular 128GB , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 5G, (14.6") SM-X906B 128 GB tárhely 8GB RAM
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, vadonatúj állapotban, 2027.09. 29-ig garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest