- Azonnali informatikai kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ubul86
őstag
ModeCom FreeTAB 8025 IPS IB 16GB Wifi tablet, fekete (Windows 10)
ezen gondolkodok végül én is, de:
Nincs tapasztalatom windowsos tablet terén.
Webfejlesztő vagyok, linux alatt fejlesztünk bent a cégnél, ezért sokszor jól jön, ha van windows-os gép is bent (1 van, amin win10 van szintén most). Ha design-t rakok össze, akkor jól jön, ha tudom tesztelni is windows alatt (főleg ie-k miatt), és azért meg a saját laptopomat nem akarom mindig bevinni.A kérdés az lenne, hogy egy ekkora felszereltségű tableten mennyire lenne sima a tesztelés? Vagy inkább csak egy-két kevésbé hardverigényes (értem teli csicsával,flashel
) oldalra jó, hogy akadásmentesen menjen? 1 gb ram alapból ugye kevés egy asztali gépnél (persze működik azon is), egy tableten viszont mennyire, vagy inkább a kérdés: mire elég?Tudom, hogy low-end kategória, de a fentiek miatt nem is akarnék nagyon sokkal többet költeni egy hordozható tabletre, akkor meg már marad a laptop szállítgatás. Viszont szivesen kipróbálnék egy ilyen tabletet is (van android is, lenovo a3500, simán megvagyunk vele elégedve, attól függetlenül, hogy az is alsó kategóriás). Tehát igények annyira nincsenek, inkább a napi átlag használat mellett ne menjen az idegeimre, ha mondjuk 2 percre becache-elődik valami, és meg se moccan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- Gumi és felni topik
- Apple Watch
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Linux kezdőknek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 93% Akkumulátor
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

) oldalra jó, hogy akadásmentesen menjen? 1 gb ram alapból ugye kevés egy asztali gépnél (persze működik azon is), egy tableten viszont mennyire, vagy inkább a kérdés: mire elég?