Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Mini PC
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
r3dsnake
üzenetére
Bocsi, de nem unod még, hogy mindenkinek iPadet ajánlasz (ráadásul a windows-os tablet topikban)?
Tudom, hogy jó kütyü, de idejön valaki, akinek az ismerőse egy 30 ezres windows-os tábla meg a kb. 20 ezres androidos Op3n Dott után érdeklődik, te meg ajánlasz neki valami olyat ami többször annyiba kerül... most néztem az Apple Store-ban, hogy a 16GB-os Retina mini majdnem 100 ezer forint... annyiért még szép, hogy jobb!
De ha ebben a 20-30 ezres árkategóriában nézelődik valaki, akkor az iPad valószínűleg nem opció neki.
A felhő meg nem helyettesíti a belső tárhelyet, legalábbis Magyarországon biztos nem. Eleve nem a fogyasztani való zenék, filmek, pdf-ek tárolására való, sokkal inkább backupnak, vagy a már napi szinten nem használt fájlok archívumának. És rohadtul kényelmetlen, ha az előbbi szerepben (a belső tárhely bővítéseként) is akarod használni.(#3603) gg72
Szerintem ha ilyen 20-30 ezres kütyüket nézeget az ismerősöd, akkor mond meg neki, hogy vagy rákölt kb. 3-szor 5-ször ennyi pénzt, vagy kicsit visszább vesz az igényeiből (fotózást úgysem lehet értékelhető szinten művelni tablettel, ami nem is probléma).(#3616) r3dsnake
Ez kicsit olyan "más péniszével verni a csalánt" dolog...
És tényleg: nem a felhő a kényelmetlen belső tárhely szerepben, hanem én fogom rosszul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Robotporszívók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PC Game Pass
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- Lenovo Tab P12 tablet és Pen Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő