Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NiMH akkumulátor
- AMD FX
- TCL LCD és LED TV-k
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Elavult cucc. Nincs mit mondanom ezek után
Biztos én vagyok a csodagyerek (nem pedig te baltáztál el valamit), ha az összes Thinkpad Tablet 2-mön (3 volt eddig) és a Samsung XE500-amon is fél napon belül win8.1 volt. Tényleg hozta a 8órát? Nahát, ezek meg 14órát hoznak. És biztos csak képzelődtem amikor az asztalomon volt mindkét tablet, fél óráig próbálgattam őket és az volt az eredmény amit írtam.Mindegy. Majd mindenki eldönti, hogy mit szeretne. De le-elavultazni csak azért mert van újabb, elég sznob és ........ gondolkodásra vall. Leírtam, hogy milyen prociktól gyorsabb és igen, azóta van egy újabb atom processzor család, ami gyorsabb/jobb, de ettől ez még nem lesz szar, bármennyire is szeretnéd. Csak azért mert valamit elbaltáztál....hát, nem tudom.

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- VGA kibeszélő offtopik
- Filmvilág
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NiMH akkumulátor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Lenovo Flex 5 - 14.0" Touch WUXGA - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB - Win11 - Garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Biztos én vagyok a csodagyerek (nem pedig te baltáztál el valamit), ha az összes Thinkpad Tablet 2-mön (3 volt eddig) és a Samsung XE500-amon is fél napon belül win8.1 volt. Tényleg hozta a 8órát? Nahát, ezek meg 14órát hoznak. És biztos csak képzelődtem amikor az asztalomon volt mindkét tablet, fél óráig próbálgattam őket és az volt az eredmény amit írtam.