- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- OLED TV topic
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Elavult cucc. Nincs mit mondanom ezek után
Biztos én vagyok a csodagyerek (nem pedig te baltáztál el valamit), ha az összes Thinkpad Tablet 2-mön (3 volt eddig) és a Samsung XE500-amon is fél napon belül win8.1 volt. Tényleg hozta a 8órát? Nahát, ezek meg 14órát hoznak. És biztos csak képzelődtem amikor az asztalomon volt mindkét tablet, fél óráig próbálgattam őket és az volt az eredmény amit írtam.Mindegy. Majd mindenki eldönti, hogy mit szeretne. De le-elavultazni csak azért mert van újabb, elég sznob és ........ gondolkodásra vall. Leírtam, hogy milyen prociktól gyorsabb és igen, azóta van egy újabb atom processzor család, ami gyorsabb/jobb, de ettől ez még nem lesz szar, bármennyire is szeretnéd. Csak azért mert valamit elbaltáztál....hát, nem tudom.

Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Crimson Desert
- EA Sports WRC '23
- Asustor NAS
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4811
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó Lenovo Yoga Tab 11 (4GB/128GB, 2K kijelző) JBL hangszórókkal, dobozában!
- !!!LEÁRAZVA! iPad Pro M4 11 Space Black 256 GB Wi-Fi + Cellular garanciás, tokkal, pencillel
- Samsung Galaxy Tab S10 FE 8/128GB - Garancia + Ajándék
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
- 27% - ASUS NUC 15 Performance Core Ultra 9 275HX / RTX5070 MiniPC! BeszámítOK
- 27% ÁFÁS DELL Alienware 16X Aurora AC16251 RTX5070 Részletfizetés megoldható. Beszámítás lehetséges
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Biztos én vagyok a csodagyerek (nem pedig te baltáztál el valamit), ha az összes Thinkpad Tablet 2-mön (3 volt eddig) és a Samsung XE500-amon is fél napon belül win8.1 volt. Tényleg hozta a 8órát? Nahát, ezek meg 14órát hoznak. És biztos csak képzelődtem amikor az asztalomon volt mindkét tablet, fél óráig próbálgattam őket és az volt az eredmény amit írtam.