Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Alienware notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BIOS topic
-
PROHARDVER!
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
üdv!
xp-t is lehet pl céges hálózatról aktiválni,mint a w7-et?
köszi a válaszokat előre is!
-
betyarr
veterán
üdv!
sp3-as telepítőt le lehet valahonnan tölteni?mármint egy hivatalos trialra gondolok.
-
betyarr
veterán
nekem nincs is IIS telepítve.szóval gőzöm sincs miért akarja annyira.egyszerűen jelzett a gép hogy van sürgős frissíteni való és egy a még sp2-höz való .net biztonsági frissítést akar(t) lehúzni és telepíteni.ez is érdekes,mert nekem sp3 van fenn...
nem hiszem hogy a 7-es mindent megold,azzal is biztosan vannak problémák,de ha megint rendszert fogok húzni akkor az 7-es lesz,mert bár én kedvelem és megszoktam az xp-t,de lassan leáldoz neki. -
betyarr
veterán
-
betyarr
veterán
sziasztok!
valaki megtudná mondani,hogy az xp-ben hogy lehet megoldani a mappák jelszóval ellátását?
thx előre is! -
betyarr
veterán
válasz
|kisbandi| #23253 üzenetére
iiiigen!otthon ki is próbálom!millió
-
betyarr
veterán
sziasztok!
azt valaki megtudná mondani,hogy sp3 alatt hogyan lehet kiakpcsolni a bejelentkezésnél az üdvözlőképernyőt?unom hogy mindig még pluszban kattintani kell a felhasználóra...
thx!
-
betyarr
veterán
sziasztok!
olyan létezik,hogy nem melegszik be a rendszer?kicsit gyanús a dolog.már vagy 1 hete amikor huzamosabb idő után (mondjuk reggel) bekapcsolom a számítógépet,akkor legtöbbször resetelni kell mert megfagy felállásnál.a reset után minden faja.ma kipróbáltam és többszöri,egymás utáni kikapcsolás során mindig simán felállt a rendszer.mi lehet a probléma oka?
thx előre is!
-
betyarr
veterán
még nincs meg a konfig,csak tudakolózok előre,hogy mik az alternatívák.
a régi konfigomba a hdd-nek tuti nem volt külön drivere (legalábbis nem kaptam hozzá.ezért néztem nagyot mikor mondtad).
valahol olvastam,hogy az újfajta hdd-nél a biosban is kell valamit állítani (ahhoz meg nem nagyon értek),hogy az xp felismerje...ez télleg így van?
nagyon nem szeretnék vistára váltani
-
betyarr
veterán
sziasztok!
xp-t egy új gépre fel lehet tenni minden gond nélkül?valahol úgy hallottam,hogy sokszor nem ismer fel egyes hardverelemet.(pl hdd).
-
betyarr
veterán
sziasztok!
rendszer és lemezkarbantartásra jelenleg ezeket használom:ccleaner,smartdefrag,hdsentinel,ashampoo winoptimizer 6 (trial) és your uninstaller 2008 (trial).kérdésem az lenne,hogy bőven elég az elején említett pár inygenes változat a karbantartásra,vagy érdemes esetleg megvenni az utóbbi kettőt is?(amiket ezek felajánlanak törlésre,azok biztonsággal törölhetőek is vajon?)
thx!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux kezdőknek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OpenWRT topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Jövedelem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest