- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen processzort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- Dell notebook topic
-
PROHARDVER!
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az SFF gépház mondjuk elég indok, abba nem vagyok biztos, hogy a 770 beférne...aláírom.
Mondjuk én csak modern és tágas Sharkoon házakat használok a félretró és mai gépekhez, sokkal egyszerűbb szerelni is, és a hosszú 3 ventis VGA is kényelmesen elfér.
Tápcsati nélkülieket nem szoktam választani(már ahol van lehetőség rá), még a modern, hurka, áramtermelő GTX1650- ből is a tápcsatisat rendeltem. Nem kedvelem, ha az alaplapról veszi az Ampereket, felesleges kockázat.
Mondjuk a sok, tápcsati nélküli 1650 jelenléte miatt nem volt egyszerű kikeresni a tápcsatisat, de végül az illetékes online bolt felfogta, milyet is szeretnék, és megkaptam sikeresen.
Azért a 1650 2.1GHz- re is boostol, kissé más kategória a 3DM03 is, a GTX1060 is 2GHz fölé, persze az 192bites kártya, és mégjobban elszáll.
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest