- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
-
PROHARDVER!
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
Egyik se.
Max rejtett, de a doc and settings-be rengeteg ilyen van. A régi winből simán elérem ezeket ("látszik a rejtett és system file/könyvtár").
Akkor azt mondod hogy a teljes meghajtó saját tulajdonúvá tételének metódusa ugyan az mint ha csak egy könyvtárat akarsz azzá tenni? Biztonsági fül, egysével szépen jogokat adsz és ennyi? Atayég...
Hátha ebben is tudsz segíteni: Mint előző hsz-ben íratam, miután egyszer csak beléptem a régi win-be, elszállt a beállítás. Ikonok, asztal, minden. Illetve olyan volt mintha egy másik felhasználóé jelent volna meg, a Rendszegazdáé: Zöld lanka, alap szép bilikék téma, ikonok totál máshol máshelyen... (A felhasználói fiókban ez a három volt:az XY ezt használtam, a Rendszergazda, meg a Vendég. XY Ugyan olyan teljesjogú rendszergazda volt. Csak anno a telepítéshez kötelező volt beírni ezt.)
És akkor ez most elszállt végérvényesen? Hogy tudom visszahozni rendszervisszaállítási pont nélkül?thx
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest