- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hővezető paszták
- Apple asztali gépek
- Home server / házi szerver építése
- Canon EOS DSLR topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoi
senior tag
válasz
KoVee84 #6234 üzenetére
uhhh emberek ez nagyon warez....
én admin vagyok és az ilyentől elszáll az agyam.
És csodálkoznak nálunk az userek miért tiltom le a floppy/optikai/usb eszközök kezelését... HA rajtam állna még billentyűzetet sem kapnának!//megj: igen, van olyan linux alapú-boot CD. (és működik is, -teszteltem
)
rzerge: nem (szabadna) tönkrevágnia. DE semmi sem biztos, (illletv egy valami DE az már a Keresztapa című filmben volt... de ez most nem lényeges)
azért írtam az adatmentést...
a fixmbr: a master boot recordot "generálja" újra (ez nem telj. így igaz, de legalább így érthető)
a fixboot: a boot.ini-t segít "életre kelteni"
a bootcfg /rebuild: +nézi milyen indítható OS-k vannak és (azt hiszem opció függő): hozzáaadja a boot.ini-hez.
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Google Pixel topik
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Wuthering Waves
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest